Denizli Haber - Denizli’nin ING Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcisi Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Büyükçekme ve Darüşşafa’yı mağlup ederek krizden çıkmayı başardı. Ligde oynadığı 13 maçta 4 galibiyet, 9 mağlubiyet alarak 13’üncü sırada yer alan yeşil-siyahlılar ilk sezonunda inişli çıkışlı bir grafik sergiliyor. Süper Lige alışma döneminden geçtiklerini ifade eden Başkan Veli Deveciler, hem takım hem yönetimin sıkı çalıştığını ve bu sezon ligde ellerinden geleni yaparak ligde kalıcı olmak istediklerini söyledi.

“SÜPER LİG, AVRUPA’NIN EN GÜÇLÜ LİGLERİNDEN BİRİ”

“Üst üste aldığımız 2 galibiyetle havayı yakaladık” diyen Başkan Deveciler, “Süper Ligde her takım birbirini yenebiliyor. Ligin geri kalan kısmında zaman zaman istemediğimiz sonuçlar aldık. Ancak Süper Lig tecrübemiz olmadığı için bu zorlu lige yeni alışıyoruz. Süper Lig, Avrupa’nın en güçlü liglerinden biri… Bizde bu ligde kalıcı olmanın yollarını arıyor ve sıkı çalışıyoruz. Hedefimiz ayakları yere basan ve ligde saygı gören bir takım ortaya çıkarmak. Denizli’de basketbola büyük sevgi var. Bu sevgiye karşılık vermek için, elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

“İLK YARIYI İYİ KAPATMAK İSTİYORUZ”

Pazar günü deplasmanda Aliağa Petkimspor ile karşılaşacaklarını ve hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu kaydeden Başkan Veli Deveciler, “ Aliağa ligde zor günler geçiriyor. Kendilerine büyük saygı duyuyoruz. İzmir deplasmanından galibiyetle dönmek ve serimizi sürdürmek istiyoruz. Denizli’deki Bahçeşehir Koleji maçından da iyi sonuç alarak ilk yarıyı iyi kapatmak istiyoruz. Tek isteğimiz Denizlili basketbolseverler bizi yalnız bırakmasın” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim