Merkezefendi Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda devam eden yol yapım ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gerzele Mahallesi’ne giren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgede kilit parke taşı ve bordür döşeyerek mahalleye yeni kaldırımlar kazandırıyor.

Merkezefendi Belediyesi  Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından başlatılan kilit parke taşı döşeme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Gerzele  Mahallesi’nde  kilit parke ve kaldırım taşı  çalışmalarında sona gelindi. Mevsimsel şartların çalışma olanağı vermesi ile birlikte ilçenin tüm mahallelerinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarının sürdüreceğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Gerzele Mahallesi’nde kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın yazın tozdan, kışın da çamurdan kurtulması ve rahat etmesi için parke taşı döşeme, kaldırım ve yol çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürmekteyiz. Daha önce tüm mahallerde  programımıza aldığımız hizmetlerimiz sürerken, Gerzele Mahallemize yeni kaldırımlar kazandırıyoruz. Başlattığımız  çalışmalar çerçevesinde, kaldırım düzenlemeleri ile cadde ve sokaklar yepyeni bir görünüme kavuştu. Hedefimiz temiz ve daha yaşanılabilir bir kent inşa etmek” dedi.

’7 bin 600 metrekare kilitli parke taşı döşemesi yapıldı’

Merkezefendi Belediyesi, Gerzele mahallesinde başlatmış olduğu çalışmaları tamamladığında 7 bin 600 metrekare  kilit parke taşı, 5 bin 800 metre uzunluğunda bordür taşı döşenmiş olacak.

Editör: TE Bilişim