Merkezefendi Belediyesi, ilçenin ihtiyaçlarını gidermeye, eksiklerini tamamlamaya ve sorunlarını çözmeye tüm ekipleriyle ve tüm imkânlarıyla devam ediyor. Bu bağlamda Göveçlik Mahallesi’nde kapalı pazaryeri inşa eden belediye, çalışmalarını tamamladı. Kapalı pazaryeri kısa süre içinde halkın kullanımına sunulacak.

Göveçlik’te kapalı pazaryeri projesinde sona gelindi. Çok kısa süre içinde projenin %99’u  tamamlandı. Kapalı Pazar Yeri Projesinin, söz verilen süre içerisinde tamamlanarak Merkezefendililerin hizmetine sunulacağını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu; “Kapalı pazaryeri projesinin hayata geçmesi için Göveçlik halkına söz vermiştik. Projenin detayları hazırladıktan sonra ihaleye çıkıp, ardından da ilk kazmayı vurduk. Bugün de pazaryerimizi tamamlama aşamasına getirdik. Pazaryeri projemiz örnek bir proje oldu. İlçemizi yakından ilgilendiren diğer projelerimiz üzerinde de ilgili birimlerimiz titizlikle çalışıyor. Onları da en kısa sürede hayata geçireceğiz. Kendi kaynaklarımızı kendimiz oluşturarak bütün mahallelerimizin sorunlarına çözüm buluyoruz. Diğer projelerimiz üzerinde de çalışmalarımız devam ediyor. Kapalı pazaryeri projesinin şimdiden Merkezefendi ve Göveçlik halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi

Göveçlik kapalı pazaryeri, tek kat olarak 1500 metrekare kapalı alanda yer alıyor. Yaklaş 600 bin liraya mal olacak pazaryerinde 4 işyeri yer alırken 43 tezgah kapasitesi bulunuyor.

 

Editör: TE Bilişim