Denizli Haber - Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'te cumartesi günü deplasmanda oynanacak ilan Bursa temsilcisi Gemlik maçı hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

GEMLİK ZOR DEPLASMAN

Başkan Veli Deveciler, son oynadıkları Ankara temsilcisi Mamak Belediyesi maçının kazanılması, maçın TRT Spor’dan canlı yayınlanması ve maça tüm ülkede gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Deveciler," Buradan bir kez daha Türkiye Basketbol Federasyonuna teşekkür ediyorum. Ara vermeden hafta sonu Gemlik maçı için hazırlıklarımız devam ediyor. Gemlik genç ve güçlü bir takım, zor deplasman!" diye konuştu.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler," Maç maç ilerleyip sezon sonunda en iyi yerde olmayı hedefliyoruz. Umarım her şey yolunda gider ve seri galibiyetler alırız. Tüm Denizli’nin desteğine ihtiyacımız var. Başarı, sadece sahadaki mücadeleyle olmuyor, tüm şehir, takıma olan güvenimizi ve desteğimizi göstermeliyiz"diye konuştu.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Başkan Deveciler son olarak şunları söyledi. "Şimdi yaptıklarımız sayesinde, o gün hep birlikte sevineceğiz. Denizli şehri bir markadır ve bu markanın hep en yukarlarda olması gerekir. Hep birlikte bunu başarmalıyız. Denizlispor, Kızılcabölükspor ve Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket bir markadır. Bu iki markayada Denizli'nin sahip çıkması gerekir" dedi.

AKTAŞ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş antrenörü Zafer Aktaş açıklamalarda bulundu. Aktaş," Takımımız çok yoğun tempoda çalışmalarına devam ediyor. Oyuncu grubumuz bu yoğun tempoda özverisi ve motivasyonuyla gerçekten çok iyi iş çıkarıyor , ayrıca çalışma arkadaşlarımda gecesini gündüzüne katmış durumda. Tüm takım hafta sonunu oynananacak olan Budo Gemlik maçına motive olmuş durumdayız.Yeni katılan oyuncularımızın da adaptasyonu hızla devam ediyor. Savunma ve hücum düzenlerimiz yavaş  yavaş oturuyor , her geçen hafta dahada iyiye gidiyoruz. Tek hedefimiz şu an Budo Gemlik deplasmanından bir galibiyet daha cebimize koyup dönebilmek"dedi.

Editör: TE Bilişim