Merkezefendi Kaymakamı Dr. Âdem Uslu ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, mahalle muhtarları ve ilçe müdürleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Doğan, “Vatandaş ne kadar kamudan kaliteli ve hızlı hizmet alırsa yaşadığı mahalleye, yaşadığı ilçeye ve devletine olan bağı da o denli artıyor. Bu bağ arttıkça da bizim birlik ve beraberliğimiz artıyor. Merkezefendi Belediyesi olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız. Her türlü yol arkadaşlığına açığız” dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar yemeğine, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ilçeye bağlı mahalle muhtarları ile ilçe müdürleri ve aileleri katıldı. Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen programda konuşan Başkan Doğan, “Ramazan ayımız mübarek olsun. Ramazan ayımızın ülkemize bolluk, bereket, kardeşlik getirsin. Bu temellerle birlikte, birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah. Bugün milli mücadelenin 100. Yılı. Öncelikle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyorum. Başta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu vatan için canlarını feda etmiş bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve şükranla anıyorum” dedi.

Vatandaşın kaliteli ve hızlı hizmet almak istediğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bugün burada yerel yönetimlerin yapı taşları olan çok değerli muhtarlarımız ve merkezi yönetimin yapı taşları olan çok değerli idari amirlerimizde bir araya geldik. Vatandaşın tek isteği var o da kamudan kaliteli ve hızlı hizmet almak. Vatandaş ne kadar kamudan kaliteli ve hızlı hizmet alırsa yaşadığı mahalleye, yaşadığı ilçeye ve devletine olan bağı da o denli artıyor. Bu bağ arttıkça da bizim birlik ve beraberliğimiz artıyor. Aynı zamanda ortak amaçlarımız ortak çıkarlarımız bir araya geliyor ve birbirimize daha fazla kenetleniyoruz” diye konuştu.

“YARDIM ETMEYE HAZIRIZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bizler yeni dönemde Merkezefendi Belediyesi olarak merkezi idari birimlerimizden gelecek her türlü talebe, her türlü yol arkadaşlığına açığız. Her türlü projelerinde yardım etmeye hazırız. Her türlü ortak projeyi birlikte yapmaya varız. Aynı şekilde siz değerli muhtarlarımız daha özel sorunları bildiğiniz için bizler de aynı şekilde merkezi idaremiz ile sürdürdüğümüz yol arkadaşlığını sizlerle de bu yeni dönemde birlikte yürütmek istiyoruz” dedi.

“TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYMAYA HAZIRIZ”

Başkan Doğan, ilçede uyumlu çalışmaların gerçekleştiğinin altını çizerek, “Bizler Merkezefendi Belediyesi olarak yetkilerimiz dâhilinde her türlü sıkıntıda, sorunda, projede taşın altına elimizi koymaya hazırız. Şahsım ve Merkezefendi Belediyesi olarak buna söz veriyoruz. Göreve geldiğim andan itibaren gerek sayın kaymakamımızla gerek idari amirlerimizle gerek muhtarlarımız ile birlikte gerçekten uyumlu bir çalışma yürütüyoruz. Bu konuda hiçbir sıkıntımız olmadı. Ben buradan sayın kaymakamımız başta olmak üzere bütün bürokratlarımıza değerli muhtarlarımıza bir kez daha çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz 5 yıl boyunca devam eder. Katılımlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KAYMAKAM USLU, “BU BEREKET MERKEZEFENDİ’DE DAİM OLSUN”

Merkezefendi Kaymakamı Dr. Âdem Uslu, “19 Mayıs 1919’dan 19 Mayıs 2019’a başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu 100 yıllık süreç içerisinde hem vatanın kurtarılması hem de Cumhuriyetimizin bugünlere ulaştırılmasında canları pahasına bu memlekete, bu millete, bu devlete hizmet eden şehitlerimiz ve gazilerimiz başta olmak üzere ecdadımızı rahmetle ve minnetle yâd ediyoruz, ruhları şad olsun. Bu Ramazanın bereketi Merkezefendi ilçemizde hep daim olsun istiyoruz. Bu güzel akşamda bizleri burada bir araya getirdiği için, bu ortamı hazırladığı için Belediye Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerimi ifade ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim