Asfalt sezonunu açan Merkezefendi Belediyesi, havaların da yağışlı olmayışını fırsat bilerek adeta ilçe içinde asfalt atılımı gerçekleştiriyor.

Bozburun köy içinde asfalt sezonunu  açan Merkezefendi Belediyesi, ilçe merkezinin dört bir tarafında asfaltlama ve yol yapım çalışmalarına başladı. Karahasanlı Mahallesi’nde de kolları sıvayan Merkezefendi Belediyesi’nin yol yapım ekibi; 2090,2091-2092-2093 sokaklarda sıfırdan yol imal etti. Stabilize olan yollara ilk olarak kaplama yapan ekipler, burada kaldırım imal ederek, asfaltlama çalışması yapıyor. 4 sokağa toplam 2 bin ton asfalt atan Merkezefendi Belediyesi, kaldırım çalışmalarını da beraberinde yürütüyor.

“Merkezefendi herkesin gıptayla baktığı bir ilçe olacak”

Merkezefendi ilçesinin dört bir tarafında çalışmalara aralıksız olarak başladıklarını söyleyen Merkezefendi Belediyesi Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Bilindiği üzere Bozburun Mahallemizde asfalt sezonumuzu açtık. Çalışmalarımızı da tüm hızıyla başlattık. İlçemizin 4 bir tarafında asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Merkezefendimiz 2016 yılında üst yapı çalışması bakımından hizmete adeta doyacak. 2019 yılına kadar da Avrupai bir kent inşa edeceğiz.Merkezefendi herkesin gıptayla baktığı bir ilçe olacak”dedi. 

 

Editör: TE Bilişim