Merkezefendi Kaymakamı Dr. Âdem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Doğan, iade-i ziyarette bulunan Kaymakam Uslu’yla ilçede ortaklaşa gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirecekleri faaliyetler üzerine sohbet etti..

MERKEZEFENDİ BASIN BÜROSU

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a ziyaretler sürüyor. Bu kapsamda bir ziyaret de Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu’dan geldi. Başkan Doğan, Kaymakamı Uslu’yu makamında ağırladı.

Uslu, Doğan’ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Kaymakam Uslu ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ilçe genelinde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan çalışmalar hakkında bir süre görüştü. Doğan, ziyaretinden dolayı Kaymakam Uslu’ya teşekkür etti.

YOĞUN PROGRAM SÜRÜYOR

Göreve geldiği ilk günden bu yana yoğun tempoyla çalışan Başkan Doğan, bir yandan gelen ziyaretleri kabul ederken diğer taraftan ilçenin ve kentin yoğun programına ayak uyduruyor. 15 Nisan-22 Nisan Dünya Turizm Haftası etkinliği kapsamında Denizli Valiliği önünde gerçekleştirilen çelenk sunma törenine de katılan Doğan, temsil noktasında Merkezefendi’ye yakışır bir performans sergileme gayreti içinde.

Editör: TE Bilişim