Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Lisans Yerleştirme Sınavı’na katılacak olan öğrencilere başarılar diledi.

Sınavların öğrencilerin başarı yolculuğunda önemli bir aşama olduğunu fakat hayatın sonu olmadığının altını çizen Başkan Subaşıoğlu, “Sınavlar tüm öğrencilerin başarı yolculuğunda önemli bir aşamadır. Fakat unutulmamalıdır ki hiçbir sınav hayatın sonu değildir. Üniversiteye girebilmek için var güçleriyle çalışan gençlerimiz yıllardır hazırlandıkları bu sınavda en güzel neticeyi alarak üniversite hayallerini de gerçekleştireceklerdir. Şunu unutmayalım, sınav önemlidir, ama her şey değildir. Önemli olan yaşamda ne isteğinizi bilmek ve bilginize, becerinize güvenerek o yolda ilerlemektir. Özellikle ailelerin sınav öncesinde ve sonrasında öğrencilere psikolojik desteklerini tam anlamıyla göstermeleri gerekmektedir.

‘Sizlerin başarısı bizleri mutlu ediyor’

Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize, günlük ve gelecek yaşantılarında lazım olan bilgi ve becerilerin kazandırılması, yarınlara hazırlanması adına belediye olarak bizlere önemli ve öncelikli görevler düşmektedir. Zorlu bir çalışma dönemi geçiren öğrencilerimizin girecekleri LYS sınavında başarıyı yakalayabilmeleri için elimizden gelen desteği sunmaya hazırız. Bizler, size inanıyor ve güveniyoruz. Sizler Türkiye’nin geleceğisiniz. Sizlerin başarısı bizleri mutlu ediyor.

13 ile 21 Haziran tarihleri arasında 5 ayrı oturumda yapılacak olan Lisans Yerleştirme Sınavı’na katılacak olan tüm öğrencilerimize, büyük emekler sarf ederek ailelerinin ve öğretmenlerinin önemli katkılarıyla geldikleri bu noktada, eğitimlerine arzu ettikleri bir yükseköğrenim kurumunda devam etmeleri temennisiyle başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 

Muhammet SUBAŞIOĞLU

Editör: TE Bilişim