Cuma günü saat 19.00'da PAÜ Arena'da oynanacak olan zorlu maçta temsilcimizde eksik oyuncu bulunmuyor.

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, cuma günü saat 19.00da kendi evimizde oynayacağımız Bandırma maçı bizim için çok önemli maç diyerek, “Rakibimizle aynı galibiyetteyiz ve kazanarak üste geçmek istiyoruz. Çok değerli bir maç. Genç oyuncular ama bunların hepsi kendi yaş gruplarında milli takımlarda çok önemli oyuncular. Onunla beraber devşirme bir tane daha Ercan Osmani de onlara katıldığını düşünürsek kötü bir takım değil. Çok ekol takım. Kolay bir maç olmayacak. Ama seyircimizle beraber bu maçı da kazanacağımızı düşünüyorum “diye konuştu.

Türkiye Basketbol liglerinde en çok konuşulan takımlardan biri oldukları haberi içinde konuşan Ateşdağlı," Bu haberler bizim de hoşumuza gitti. Gerçekten çok güzel. Yani tüm Türkiye düşünüldüğün de bu kadar basketbol sevgisinin olduğunu her zaman söylüyoruz zaten Denizli’de. Bu da bunun göstergesi. Bunun da böyle bu şekilde tescillenmiş olması bizim tabiki çok hoşumuza gidiyor. Ama zaten biz bunu biliyoruz. Buraya geldiğimizde o atmosferde şehrin içinde gezerken bunu her zaman hissediyoruz. Onun için bizim için yeni bir şey değil. Ama Türkiye’nin bunun görmüş olması bizim hoşumuza gitti tabiki “diye konuştu.

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler, ligde bundan sonra oynanacak olan her maçın zor olduğunu söyledi. Deveciler," Bundan sonraki maçlar hep zor. Arka arkaya geliyor hepsini oynuyoruz. Ligde oynana son 12 maçın 10'u nu kazandık. Kazanmaktan öte takımın performansının iyi olması bizi çok memnun ediyor. Birde bir iki sakatlığımız vardı onları hallettik. Şu an da takım tam kadro çalışıyor hem de iyi çalışıyor. Bizi esas memnun eden de bu. Ama takımımız artık bir ritim buldu. Bir standart oyun kalitesi var. İşte bunu da zaten hem Bornova maçında hem de Mamak maçlarında gösterdiler. Evet, bu haftadaki maç çok zor bir maç Bandırma. Bu bildiğiniz Bandırma Banvit şimdi Teksüt’le gelen o takımın aslında bir alt jenerasyonu. Oldukça kaliteli ve milli gençlerden oluşan kadro. Biz onları deplasmanda yenmiştik. Burada oynayacağız şimdi. Fakat onlarında tam performanslarının yüksek olduğu iyi oldukları bir dönem. Çok güzel ve kaliteli bir maç olacak. Ama tabiki bizimde hem iç saha olması sebebiyle kazanmamız gereken bir maç. Çok iyi bir maç olacağını biliyorum çok net söyleyebilirim. Ama kazanacağımızı da düşünüyorum. Çünkü artık bizim bundan sonra arka arkaya galibiyetler almamız lazım. Pozisyonumuz gereği çok kırılma haftaları. Önümüzde biliyorsunuz Petkim’le Fethiye var. Bizde arkalarından geliyoruz. Bu 3 takım biz sonuna kadar gideceğiz gibi geliyor. Ama işte onların kaybetmesi lazım, bizim kazanmamız lazım. Aradaki farkı bu şekilde kapatmamız lazım. Ligi en yüksek yerde bitirmemiz lazım. Umarım bu beklentilerimizi karşılar takım. İyi gidiyor her şey “dedi.

Öte yandan cuma günü saat 19.00'da oynanacak olan maçın bilet fiyatları ise öğrenci 5 TL, sivil bilet fiyatının ise 10 TL olduğu açıklandı.

Editör: TE Bilişim