Denizli Haber - TBL liginde mücadele eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, cumartesi günü deplsamanda oynayacağı Akhisar maçının hazırlıklarına devam ediyor. Ligde son 3 haftada 3 galibiyet alarak iyi bir çıkış yapan temsilcimizde yeni hedef Akhisar maçı.

YÖNETİMİMİZ HERŞEYİN ÜSTESİNDEN GELİR

Asbaşkan Veli Tefenlili," Bu sene oluşturulan güçlü yönetim ve oyuncu kadromuzla ve geçen sezon göstermiş olduğumuz performansımız ile yolumuza başarıyla devam ediyoruz. TBL takımlarından maddi olarak sıkıntı yaşamayan birkaç takımdan biriyiz. Sezon başından beri gerek oyuncularımız gerekse teknik kadro ile maaş sıkıntısı yaşamadık ve sezon sonuna kadar da yaşamayız. Çok karakterli bir oyuncu topluluğuna sahibiz. ”dedi.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı Asbaşkanı Veli Tefenlili, "Türkiye’de bütün liglerdeki takımlarla seyirci olarak karşılaştırma yapıldığında ilk 5 takımdan biri olarak gösteriliyoruz. Şu an malum COVID nedeniyle maçlar seyircisiz oynanıyor. Basketbolu bu kadar sevdiren bir kulüp olarak ve göstermiş olduğumuz performans ile yenibseonda süper ligde oynamaya hazır olduğumuzu görüyor ve düşünüyorum"dedi.

TAKIMIN PERFORMANSI BİZİ ÇOK MEMNUN EDİYOR”

Ligde bundan sonra oynanacak olan her maçın zor olduğunu söyleyan Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler ise “Bundan sonraki maçlar hep zor. Arka arkaya geliyor, hepsini oynuyoruz.  Pozisyonumuz gereği çok kırılma haftaları Takımıma inanıyor ve güveniyorum. Takımın performansı bizi çok memnun ediyor” dedi.

Editör: TE Bilişim