Ak Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör ve yönetimi,  Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile birlikte Merkezefendi Belediyesinin yaptığı çalışmaları yerinde incelediler.

Yücel Güngör "Ak Parti; Belediyeciliğin öncüsü ve ustası Ak Parti Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan bir hizmet aşkıdır..Cumhurbaşkanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde Milletimizden aldığı güçle İstanbul’da destanlar yazarak bu Milletin gönlünde yer etmiş ve Milletimiz onu Devletin başına seçerek Cumhurbaşkanı yapmıştır.

Denizlimizde ise; Ak Parti, Belediyeciliğin başlangıcını Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci nin 2004 yılında başlattığı destanla devam etmiştir. Bugün Denizlimiz, Büyükşehir Belediyemiz Sayın Osman Zolan ile Ak Parti Belediyeciliğinde hizmetlerini aralıksız sürdürmektedir. “Milletimizin Derdi Bizim Derdimizdir” anlayışı, Ak Parti’nin ortak anlayışıdır.

Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’nun 2014 yılında başladığı görevinde verilen vaadler tek tek yerine getirilerek devam etmektedir. Merkezefendi daha da güzel olacak inşaallah. Merkezefendi Belediye Başkanımız  Muhammet Subaşıoğlu'na gece gündüz demeden yaptığı tüm hizmetler icin Merkezefendi Teşkilatım adına teşekkür ediyorum. .Birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde Ak Parti Belediyecilikte hizmet destanları yazmaya devam edecektir." diye konuştu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise " Merkezefendi ilçemizi güzelleştirecek tüm yatırımları söz verdiğimiz şekilde tek tek yerine getirmeye devam edeceğiz" dedi.

Ak Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör ve yönetimine teşekkür eden Subaşıoğlu Belediye hizmetleri tekrar yerinde anlatma fırsatı yakaladığı için mutlu olduğunu söyledi. Subaşıoğlu, Belediyecilikte yaptıkları hizmetleri  herkese yerinde anlatmak istediklerini ve bunu da ileriki günlerde gerçekleştireceklerini ifade etti

Editör: TE Bilişim