Denizli Haber - Türkiye Basketbol Ligi’nde sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan temsilcimiz Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, geride kalan 6 haftada 3 galibiyet, 3 yenilgi alarak 4’üncü sıraya oturdu. 9 puan toplayan yeşil-siyahlılar gelecek hafta Denizli’de oynayacağı Büyükşehir Hastanesi Konyaspor’u mağlup ederek rakiplerine gözdağı vermek istiyor.

“HERKES HERKESİ YENEBİLİYOR"

Çalışmalarına PAÜ Spor Kompleksi’nde devam eden temsilcimizde Asbaşkan Gökhan Gökşin iddialı konuştu. Lig lideri Konyaspor’u mağlup ederek galibiyet serisine başlamak istediklerini kaydeden Gökşin, “ Her zaman olduğu gibi Denizlili sporseverleri yanımızda görmek istiyoruz. Bu sezon iyi bir kadro kurduk. Yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Hedefimiz bir üst lig. Bu sezon görülüyor ki, herkes herkesi yenebiliyor” dedi.

HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Büyük bütçeli takımlarında sürpriz mağlubiyetler aldığını kaydeden Asbaşkan Gökşin, “ Bu ligde ne olacağı hiçbir zaman belli değil. Hedefimiz üst sıralar. Şampiyon olmak istiyoruz. Ancak en köyü play-off’tan çıkacağımızı düşünüyorum. Denizli’ye süper lig takımı göstermeyi çok istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Süper Lig’de geride kalan 6 haftada Büyükşehir Hastanesi Konyaspor aldığı 5 galibiyetle lider konumda bulunuyor. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Konyaspor mücadelesi Cuma günü saat saat 18:00’de PAÜ Spor Kompleksi’nde oynanacak.

Editör: TE Bilişim