Merkezefendi Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümünü büyük bir coşku ile kutlayacak. Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinlikte son zamanlarda yükselen performansı ile dikkat çeken ünlü şarkıcı Melek Mosso sahne alacak.

Merkezefendi Belediyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'daki kahramanlık destanı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümünü coşku ile kutlamaya hazırlanıyor. 30 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek olan etkinlikler kapsamında, ünlü şarkıcı, besteci ve müzisyen Melek Mosso Denizlililer ile buluşacak. Merkezefendi Kültür Merkezi açık otoparkındaki konser 22.00’da başlayacak.

Tüm Denizlilileri konsere davet eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümünü büyük bir coşku ile kutlayacağız. Bu kutlama kapsamında Merkezefendili, Denizlili hemşerilerimi ünlü şarkıcı Melek Mosso ile buluşturacağız. Tüm hemşerilerimi, bu konsere ve Zafer Bayramı’nı büyük bir coşku ile kutlamaya davet ediyorum” dedi.

MELEK MOSSO KİMDİR?

Şarkıcı, Besteci ve Müzisyen Melek Mosso, 11 Kasım 1988’de Kayseri’de doğdu. Daha sonra Denizli’ye yerleşirler. İtalyanca bir müzik terimi olan ve ‘gittikçe hızlanarak’ anlamına gelen ‘Mosso’ kelimesini sahne soyadı olarak kullanan şarkıcının gerçek soyadı Davarcı’dır. Melek Mosso, 9 yaşında bağlama çalmaya başlayarak müziğe başlamıştır. Denizli Hakkı Dere Köylü Güzel Sanatlar Lisesi’nde öğrenimine devam eden Melek Mosso yan flütle şarkı söylemeye devam ediyor. Üniversiteyi, Adnan Menderes Üniversitesi – Müzik Öğretmenliği bölümünde tamamladı. Grundig Türkiye firmasının düzenlediği şarkı yarışmasında jüri özel ödülünü kazanmayı başardı ve Akustikhane stüdyolarında kayıt şansını elde etti. Akabinde Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına katıldı. 2018 yılında kendisine ait Youtube kanalında Yıldız Tilbe’ye ait ‘Vursalar Ölemem’ şarkısını coverladı ve bu parça yaklaşık 15 milyon dinlendi. Fenomen dizi Çukur’un dizi müziği “Hiç Işık Yok” şarkısıyla da dikkatleri üzerine çeken Melek Mosso, şarkıları yorumlama şekli, farklı tarzı ve ses tonuyla dikkat çekiyor.

Editör: TE Bilişim