Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ‘Şemikler Toplu Konut Açık Pazaryeri’ hizmete başladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Perşembe günleri vatandaşların hizmetinde olan pazaryerini gezdi. Pazaryeri esnafını ziyaret ederek düşüncelerini alan Başkan Subaşıoğlu ilk alışverişi de kendisi yaptı.

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye modern pazaryerleri kazandırılmaya devam ediliyor. Bu çerçevede açık pazaryerlerini de Merkezefendililerin hizmetine sunan Merkezefendi Belediyesi, Şemikler toplu konut açık pazaryerini de açtı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu pazaryerini ziyaret etti. Başkan Subaşıoğlu, pazaryeri ziyaretinde önce fiyatlara göz attı. Sonrasında da sergilerden alışverişini kendisi yaptı.

İSTEDİĞİNİZ HERŞEYİ BULABİLİRSİNİZ

Şemikler Toplu Konut Açık Pazaryeri’nde Merkezefendililer her istediği ürünü rahatlıkla bulabilecek. 3 bin 700 metrekarelik alanda kurulu olan pazaryerinde 53 esnaf, 32 tane de müstahsil bulunuyor. Pazaryerinde vatandaşlar için otopark sorunu da yok. Bin 600 metrekarelik otopark alanıyla pazaryerine gelenler rahatlıkla araçlarını park edebilecek. Yine aileler alışverişteyken çocuklarında güvenle zaman geçirebilmeleri için her şey düşünüldü. Pazaryerinin iki tarafındaki girişinde tam 2 bin metrekarelik bir oyun parkı bulunuyor.

“HERŞEY MERKEZEFENDİLİLER İÇİN”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Şemikler Mahallemize bir adet daha pazaryerimizi kazandırdık. Bu alanda artık ilçe sakinlerimiz ve konutlarda oturan vatandaşlarımız rahatlıkla alışverişlerini yapabilecek. Merkezefendi Belediyesi olarak daha iyi bir Merkezefendi için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim