Denizli Haber - 1995 doğumlu, 1.85 m boyundaki Amerikalı oyuncu Texas Christian forması ile NCAA'de 2015-16 sezonunda 12.2 sayı (yüzde 40 üçlük), 3.0 ribaund, 1.9 asist ortalamaları tutturdu. Geçen sezon Litvanya Ligi'nde 16.0 sayı (yüzde 86 serbest atış), 4.1 ribaund, 3.4 asist ortalamalarıyla oynayan Collins bu sezona Erman Kunter'in antrenörlüğünü yaptığı Fransa'nın Chollet takımında başladı (5 maç, 6.2 sayı, 0.8 ribaund, 0.8 asist)

BORA HUN KOCAELİ'YE GİTTİ

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'te Bora Hun Paçun'un sözleşmesi feshedildi. Paçun'un Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ile imzalaması bekleniyor. Öte yandan Mehmet Özdoğan performansına bağlı olarak kadro dışı bırakıldı.

BİZ SİZE GÜVENİYORUZ

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Asbaşkanı Veli Tefenlili, ligde hiç hesapta olmayan mağlubiyetler aldıklarını ve zorunlu olarak kadroda değişimler yaşandığını söyledi. Tefenlili," Yeni Amerikalı oyuncumuz Collins bugün Türkiye'de olacak. Kendisinin takıma büyük güç katacağına inanıyoruz. Bu sezon öyle yada böyle şampiyon olup Süper Lige çıkacağız. Bora Hun Paçun'la da yollarımızı ayırdık. Bir kaç gün içinde yeni hamlelerimiz olabilir. Denizli'ye sözümüz var. Bu takım Süper Lig oynayacak" dedi.

TEKNİK HEYETE TAM GÜVEN

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Asbaşkanı Gökhan Gökşin ise teknik heyetin yanında olduklarını ifade etti. Gökşin," Sezona iyi başlayamadık. Ancak lig çok uzun bir maraton. Sezon sonunda gülen taraf biz olacağız. Transferlerle alakalı yönetimimiz çalışıyor. Bir kaç güne kadar yerli oyuncu hamlesi yapabiliriz. Bizim lugatımızda başarısızlığa asla yer yok. Yönetim olarak çok güçlüyüz. Istediğimiz hamleleri teknik heyetin rapor vermesi halinde gerçekleştiririz. Güzel günler çok yakında"diye konuştu.

Editör: TE Bilişim