AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, “Ben öncelikle seçim döneminde elde ettiğiniz başarıdan dolayı teşekkür ediyorum. Seçilmişliği başarıyla taçlandırmak hep beraber gayretlerimize bağlı. İnşallah bundan sonra Merkezefendi Belediyemizle, Büyükşehir belediyemizle, teşkilatlarımızla memleketimize Denizli’mize hizmet edeceğiz. Her daim milletimizin yanınızda olacağız. Hemşerilerimizin yanında olacağız. İlla Ankara’da değil Denizli’de de çalışmalarımızı beraber yürüteceğiz. Tek gayemiz var; milletimize hizmet etmek. İnşallah 4 yıllık görev sürecimizi milletimizin teveccühüne layık olmak gayretiyle sonuçlandıracağız” dedi .

Ziyaretin kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, “Sayın Vekilim ayağınıza sağlık. Sizi ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Ankara’daki yoğun çalışmalara rağmen Denizli’yi de ihmal etmiyorsunuz. Ziyaretiniz bizi çok memnun etti . Sizlere teşekkür ediyoruz”diye konuştu.

Ziyarette Ankara gündemi değerlendirilirken, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, projeler hakkında bilgiler verdi.  

Editör: TE Bilişim