Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu,Berat kandili nedeniyle Sevindik Merkez Cami’nde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile birlikte vatandaşlarla buluştu. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Ekonomi Bakanı Nihat Nihat Zeybekci, soruları yanıtlayarak, projeler hakkında bilgi verdi.

Berat Kandili’ni Sevindik Merkez Cami’nde geçiren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da eşlik etti. Vatandaşlarla sohbet eden ve sıcak bir ilgi ile karşılanan Başkan Subaşıoğlu, vatandaşların bir sıkıntılarının olup olmadığını sordu.

Her fırsatta Denizli’nin farklı noktalarına giderek belediye hizmetlerini yerinde incelediğini belirten Başkan Subaşıoğlu, “ Berat Kandili nedeniyle bugün Sevindik Merkez Cami’ne ziyarete geldik. Gerçekleştirdiğimiz bu tür ziyaretler ile vatandaşların istek ve önerilerini bire bir dinleme imkanı buluyorum. Vatandaşlarımızı bu özel günler vesilesiyle ziyaret ederek sorunlarının olup olmadığını soruyoruz. Bir eksik varsa buna orada bizzat müdahale ediyoruz. Bu ziyaretleri çok önemsiyorum. Bizim fark edemediğimiz, göremediğimiz ihtiyaçların belirlenmesini sağlıyor” dedi.

Daha sonra vatandaşlar Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile kahvehanede bir araya geldi.Burada soruları yanıtlayan Bakan Zeybekci projeler hakkında bilgi verdi. Toplantı gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. 

Editör: TE Bilişim