Göveçlik Mahalle Muhtarı Ali Koçarslan, yaptığı yatırımlardan dolayı Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür etti. Muhtar Koçarslan, her daim Başkan Subaşıoğlu’na ulaşabildiklerini ve sorunlarının en kısa süre içinde çözüldüğünü belirtti.

Mahallelerinde kapalı pazaryeri yapımının hızla devam ettiğini kaydeden Göveçlik Mahalle Muhtarı Ali Koçarslan,mahalle sakinlerinin daha hijyenik ve iyi şartlarda alışveriş yapabileceğini kaydetti. Koçarslan, “ Merkezefendi Belediyemiz bugüne kadar mahallemizde çok önemli yatırımlara imza attı. Özellikle kapalı pazaryerimiz şu anda yapılmakta. Yine mahallemiz içinde park yapımı da devam ediyor. Diğer yatırımlarda tüm hızıyla sürüyor. Ne sıkıntımız olursa başkanımıza iletiyoruz. En kısa zaman içinde çözüm bulunuyor. Başkanımıza verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum”dedi.

“50 mahallemizde bizim için aynı değeri taşıyor”

Merkezefendi ilçesinde bulunan 50 mahallenin kendileri için ayrı ayrı önem taşıdığını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, “ Seçildiğimiz günden bu yana halkımızın daha iyi şartlar altında yaşayabilmesi için belediye olarak elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Teknik projelerimizin yanında sosyal projelerde üretip, daha iyi olanaklar sunmaya çalışıyoruz. Göveçlik mahallemize de pazaryeri kazandırma amacındayız. İnşallah kısa bir süre içinde verdiğimiz sözler yerine gelecek. Merkezefendi ilçe merkezinde ne varsa mahallelerin de de o olacak. Hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

 

Editör: TE Bilişim