Merkezefendi ilçesinin dört bir tarafında çalışmalarını aralıksız sürdüren Merkezefendi Belediyesi, Sümer Mahallesi’nde kompleks projesi için ilk kazmayı vurdu. Hızla çalışmalara başlayan ekipler, kısa süre içinde projeyi tamamlamayı hedefliyor.

Merkezefendi ilçesinde projelerini arttırarak sürdüren Merkezefendi Belediyesi, Sümer Mahallesi’nde kompleks projesi için ilk kazmayı vurdu. Pazaryeri, park alanı ve halı sahadan oluşacak kompleks için çalışmalar başladı. Yaklaşık 4 bin metrekare alan üzerinde inşasına başlanan projede bin 750 metrekare kapalı pazaryeri, 2 bin 250 metrekarelik alanda da 1 adet halı saha ve park alanı yapılacak.

Kompleks ile bölge halkının önemli bir ihtiyacının karşılanacağını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Kışın çamurda, yazın ise toz ve sıcakta zorluk çeken vatandaşlar için mahalle halkına pazaryeri sözü vermiştik. Uzun süren uğraşıların ardından bu yeri temin ettik. Bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mahallemiz için çok önemli bir tesisi Sümer Mahallesi halkına kazandıracağız. Aynı yerde halı saha ve parkımız da olacak. Pazaryeri sağlık ve güvenlik açısından her türlü konfora sahip olacak. Halı sahamızda ve parkımızda çocuklarımız ve diğer mahalle sakinlerimiz iyi vakit geçirebilecek. Gerek sosyal gerekse bu tür yapısal projelere imza atarak 7'den 70'e tüm Merkezefendi halkına hizmetlerimiz katlanarak sürecek. Tüm hedefimiz daha iyi bir Merkezefendi'yi inşa etmek"dedi.

Editör: TE Bilişim