Merkezefendi Belediyesi tarafından Sevindik, Sümer, Gümüşçay ve Merkezefendi Mahallesi’ne de Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri açılacak. Kadın ve Çocuk Yaşam Merkezleri’nde tadilat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Merkezlerin kısa sürede hizmete açılacağı belirtildi.

“HER ŞEY DAHA YAŞANIR BİR MERKEZEFENDİ İÇİN”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak kadın hemşerilerimizin ve çocuklarımızın spor yapmasını, ev dışında vakit geçirmesini sağlamak için Akkonak ve Servergazi Mahallelerimize merkezler kazandırmıştık. Şimdi Sevindik, Sümer, Gümüşçay ve Merkezefendi Mahallesi olmak üzere dört mahallemize daha ‘Kadın Çocuk Yaşam Merkezi’ kazandıracağız. Bu merkezlerimizde bu kez el işi sanatları kursu da vereceğiz. Ayrıca Sümer Mahallesi’nde hizmet verecek olan merkezde çocuklarımıza temel dersler de vereceğiz. Sporun, eğitimin yeri bizler için bambaşka. Merkezefendi Belediyesi olarak önümüzdeki süreçte de ilçemize yeni projeler, yeni merkezler kazandırmak için çalışacağız. Her şey Merkezefendi ve Merkezefendili hemşerilerimiz için” dedi.

MERKEZLER KISA SÜREDE HİZMETE AÇILACAK

Sevindik Mahallesi’ndeki merkezde satranç ve akıl oyunları, jimnastik(3-5yaş), pilates(16 ve üzeri yaş), el sanatları kursu, Gümüşçay Mahallesi’ndeki merkezde satranç ve akıl oyunları, kardiyo, fitness, pilates(16 ve üzeri yaş), jimnastik(3-5 yaş), step-aerobik, zumba ve el sanatları kursu, Sümer Mahallesi’ndeki merkezde satranç akıl oyunları ve çocuklara yönelik temel dersler, Merkezefendi Mahallesi’ndeki merkezde ise yine, satranç ve akıl oyunları, pilates(16 ve üzeri yaş), jimnastik(3-5 yaş) ve el sanatları kursları verilecek.

Editör: TE Bilişim