Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Karaman Mahallesi’nde verilen iftar yemeğinde hemşerileri ile bir araya geldi. Mahalle sakinlerine müjdeler veren Başkan Doğan, “Sizler bize güvendiniz. Bu güveninizi boşa çıkarmamak için, artık çalışma zamanı. Projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Bu ekonomik krizde, üreten bir Merkezefendi istiyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından, Karaman Mahallesi’nde iftar sofrası kuruldu. İftar yemeğinde mahalleliler ile bir araya gelen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sizlerle birçok kez birlikte olduk. Sizlere sözler verdik. Siz de bizlere güç verdiniz, destek verdiniz. Buranın benim için çok farklı bir önemi var. Ben 31 Mart öncesi son toplantımı, son mitingimi bu alanda yaptım. Bana uğurlu geldiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“PROJELERİMİZİ TEK TEK YAPMAYA BAŞLAYACAĞIZ”

Hayata geçirilecek projelerin yerlerini belirlediklerini söyleyen Başkan Doğan, “Bugün burada Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, aynı zamanda çok sevdiğim arkadaşım, meslektaşım Ümit Bahtiyar var. Kendisine de beni yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum. Sizler bana inandınız, bana güvendiniz. Bu güveninizi boşa çıkarmamak için, artık çalışma zamanı. Verdiğimiz sözlerin sonuna kadar arkasındayız. Projelerimizi tek tek yapmaya başlayacağız” dedi.

“KOOPERATİFLEŞMEYİ MERKEZEFENDİ ’DE TESİS ETMEK İSTİYORUM”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, istihdam yaratmak istediğini belirtti. Başkan Doğan, “Burada kadın arkadaşlarım var. Söz veriyorum, ben de sizler için çok güzel, farklı projelerle yola çıkacağım. 17 yıldır yol yapmak, kaldırım yapmak, bina yapmak, belediyeciliğin asri görevleri sizlere lütuf diye sunuldu. Ama artık bu ekonomik krizde üreten bir Merkezefendi olmasını istiyoruz. Üreten bir Denizli modeli çizmek istiyoruz. İstikbal ve refah projelerimizle yola çıkmak istiyoruz. Özellikle kooperatifleşmeyi Merkezefendi ’de tesis etmek istiyorum. Halk sütü, üreticiden alıp direk sizlerle buluşturmak istiyorum. Sizlere istihdam yaratmak istiyorum. Ben hazırım. Siz zaten hazırsınız. Zaten desteği verdiniz. Ekibimiz de hazır. Bayramdan sonra artık projelerimizi startını veriyoruz” diye konuştu.

İftar yemeğine, 31 Mart seçimlerinde Millet İttifakı’nın Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Necdet Yılmaz, Fatma Atıcı Bakcan ve Fatih Coşkun, Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Osman Tığ ile vatandaşlar katıldı.

Editör: TE Bilişim