Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Yeşilyurt Kapalı pazaryerini gezdi. Sergilerin hepsini tek tek gezerek esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Subaşıoğlu, alışverişte yaparak pazarın nabzını tuttu. Yeşilyurt Kapalı pazaryerinin yapılmasıyla pazar esnafının ve vatandaşın yüzü güldü.

İlçede esnaf ziyaretlerini sürdüren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, bu kez bir pazaryerindeydi. Geçtiğimiz aylarda tamamlanarak Yeşilyurt halkının kullanımına sunulan Yeşilyurt kapalı pazaryerini gezen Merkezefendi Belediye Başkanı Subaşıoğlu, tek tek Pazar esnafının sergilerini gezdi. Esnafla tek tek sohbet ederek pazarın nabzını da tutan Başkan Subaşıoğlu alışverişte yaptı. Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Subaşıoğlu, ilçeye kazandırılan kapalı pazaryerleriyle hem esnafın hem de vatandaşın yüzünün güldüğüne işaret etti. Subaşıoğlu, “İlçemize kapalı pazaryerleri kazandırdık. Artık Merkezefendililer mahallelerinde bulunan kapalı pazaryeriyle yaz ve kış aylarında alışverişlerini rahat bir şekilde yapabiliyor. Bugün de yaptığımız pazaryerlerinde vatandaşlarımızı ve esnafımızı ziyaret etmek istedik” diye konuştu.

PAZARYERİNİN ÖZELLİKLERİ

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan pazaryerlerinden biri olan Yeşilyurt kapalı pazaryeri Bin 750 metrekare alana yapıldı. Kapalı pazaryerinde 8 adet işyeri 65 adet ve 14 adet müstahsil bulunuyor. Aynı zamanda Yeşilyurt kapalı pazaryerinde kurban kesim alanı da yer alıyor.

Editör: TE Bilişim