Denizli Haber - Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'te yeni sezon programı şekillendi. 

9-27 Ağustos tarihlerinde Denizli'de sağlık kontrolleri ve bireysel antrenmanlar yapılacak.

İLĶ MAÇ PINAR KARŞIYAKA

Yukatel Merkezefendi, 28 Ağustos'ta ilk hazırlık maçını İzmir'de  Pınar Karşıyaka ile oynayacak. 

GLORİA CUP'TA BOY GÖSTERECEK

31 Ağustos- 5 Eylül tarihlerinde ise Denizli temsilcisi Antalya'da gerçekleştirilecek olan Gloria Cup' a katılacak.

Gloria Cup'ın hemen ardından Denizli'ye dönecek olan Yukatel Merkezefendi,  8 Eylül' a kadar kendi tesislerinde çalışacak.

Denizli temsilcisi, 9-11 Eylül İzmir Petkim Cup, ardından ise 14-18 Eylül'de Bursa Frutti Cup'ta boy gösterecek.

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Başkanı Veli Deveciler, yeni sezon öncesi konuştu. Deveciler, ING Basketbol Süper Liginde Denizli ve Merkezefendi ilçemizin olması gurur verici diyerek," Bu olay, sezonun başlamasıyla bambaşka bir heyecana dönüşecek. Şehre verdiğimiz sözü tutarak organizasyonun başarısı bizleri çok mutlu etti. Şimdi daha çok çalışıyoruz. Bu sezon ve gelecek sezonlarda yine doğru işleri yapmaya devam edeceğiz. Kulübümüzün öncelikle mali yapısını kontrol edeceğiz" dedi.

GÜÇLÜ YAPILANMAYLA GELİYORUZ

Başkan Veli Deveciler," Süper lige herhangi bir borcumuz olmadan başlıyoruz. Yeni ve güçlü sponsorluklarla doğru bir planlamayla sürdürülebilir bir yapı oluşturuyoruz. Ana sponsorumuz Yukatel organizasyonun gücünü artırmıştır. Yeni ve önemli sponsorlukları önümüzdeki günlerde açıklayacağız" diye konuştu.

Deveciler," Maçları oynadığımız PAÜ Arena Spor Salonunu baştan aşağıya yeniliyoruz. Bu arada teknik ekibin çalışmaları doğrultusunda transferi neredeyse bitirdik. Çok kaliteli, mücadeleci bir takım oluşturuyoruz. Kaptan Ümit, Altan, Hakan ve Serkan ile yeni sezonda da devam ediyoruz. Yiğitcan, Thomas Akyazılı, Emircan, Jeremy, Sestina, Upson, Rihard Lomazs takımımıza yeni katılan oyuncular. Oyun kurucu pozisyonuna bir yabancı oyuncu daha alacağız" dedi.

AYNI EKİPLE YOLA DEVAM

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Başkanı Veli Deveciler son olarak şunlari söyledi," Teknik ekibinizle aynı şekilde devam ediyoruz. Takımımız seona 9 Ağustos'ta başlayacak.  İlk hazırlık maçını 28 Ağustos’ ta Pınar Karşıyaka ile yapacağız. Sonra turnuvalar olacak. 25 Eylülde de lig başlayacak. Umarım sağlıklı bir şekilde hazırlık dönemini geçiririz. Lige hazır bir şekilde, seyircimizle buluştuğumuz günlerin bir an evvel gelmesi en büyük temennimiz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim