Denizli Haber - Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliği yapacağı, Ege Bölgesi’nin tek yarışı Petlas Türkiye Offroad Türkiye Şampiyonası 6. Ayak DENDOFF Yarışları başlıyor. 6 Ekim Perşembe günü saat 16.00’da Merkezefendi Belediyesi önünden Offroad araçlarının kortej geçişi düzenlenecek. 8 Ekim Cumartesi günü saat 10.00’da Orman Etabı, 9 Ekim Pazar günü saat 10.00’da ise Seyirci Etabı gerçekleştirilecek. Türkiye’den çok sayıda Offroad tutkununun katılacağı yarışlar, Göveçlik Yolu Üzeri İş Adamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yanı’ndaki Merkezefendi Offroad Pisti’nde yapılacak.

seniz dogan

Merkezefendi’de düzenlenecek etkinlikte özel dizayn edilmiş araçlar zor parkurlarda yarış severlere heyecanlı dakikalar yaşatacak. Adrenalin ve doğa tutkunlarının buluşması için büyük bir olanak sağlayacak olan Offroad yarışlarında dereceye giren sporculara ödülleri verilecek. Offroad pilotları pist alanında çamur, rampa, çukur ve virajlı yolda dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele edecek.

Z8JSK23-8-2021-WhatsAppImage2021-08-21at13.54.20

SEYİR ZEVKİNİN EN YÜKSEK OLDUĞU PİST

Merkezefendi Offroad Pisti, Türkiye’deki en iyi seyirci izleme alanlarının başında yer alıyor. Adrenalin, tutku ve heyecanın yaşayacak olan seyirciler yarışları rahat bir şekilde yukarıdan kuş bakışı izleyebilecek.

4B5HS23-8-2021-WhatsAppImage2021-08-21at13.54.20(2)

“MERKEZEFENDİ’NİN MARKA DEĞERİ ARTIYOR”

Yarışlara ev sahipliği yaptıkları için heyecanlı ve mutlu olduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Petlas Türkiye Offroad Şampiyonası 6. Ayak DENDOFF Yarışı 8-9 Ekim tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Düzenleyeceğimiz yarışlar sayesinde Merkezefendi’nin marka değeri artmaya devam ediyor. Her yıl geleneksel hale gelen ulusal Offroad yarışlarını gerçekleştirmenin mutluluğunu sizlerle beraber yaşayacağız. Sporcularımızın şovlar yapabileceği ve daha iyi yarışabileceği geniş bir alanda Offroad yarışlarını gerçekleştireceğiz. Merkezefendimizden, Denizlimizden ve birçok ilden seyircilerimiz yarışları izlemek için gelecek” ifadelerini kullandı.

Editör: Tahir Aygün