Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Milletvekili Av. Salih Erbeyin, ülkenin huzurunu yok etmek isteyen terör örgütlerinin asla amaçlarına ulaşamayacağını söyledi.

 İstanbul Atatürk Havalimanında yaşanan terör saldırısı nedeniyle taziye mesajı yayınlayan MHP eski Milletvekili Av. Salih Erbeyin,  “İstanbul Atatürk havalimanında yaşanan hain terör saldırısı sonucunda 36 vatandaşımız şehit olmuş, 147 vatandaşımız ise  yaralanmıştır. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve  yaralılara acil şifalar diliyorum.  Bu kalleş saldırıyı lanetliyoruz. Türkiye’yi kaos ortamına sürüklemek ve milletimizin birliğini dirliğini ve ülkenin huzurunu yok etmek isteyen terör örgütleri asla amaçlarına ulaşamayacaktır” dedi.

“Mübarek Ramazan günü kan döken bu caniler ve onların tüm işbirlikçilerinden hesap sorulmalıdır” diyen Erbeyin “Tüm terör örgütlerine ve onların destekçilerine karşı yoğun ve tavizsiz mücadele edilmelidir. Taviz verilen, görmezden gelinen bir süreç sonucunda ülkemizin bugünkü geldiği durum iyi analiz edilmeli ve tüm terör odaklarından, bunların işbirlikçilerinden, Sivil toplum örgütü kılıfı altında teröre taşeronluk, teröriste hamilik yapanlardan ülkemiz temizlenmelidir. Aksi takdirde terörün sonlandırılması ve milletimizin gözyaşının dindirilmesi mümkün olmayacaktır. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan bu alçak saldırıyı lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar, Türk milletine baş sağlığı dileklerimi sunuyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilişim