Ülkücü Şehit Osman Kavcar’ın annesi Ayşe Kavcar için lokma hayrında bulunuldu.

Merhumenin Feslikan Mahallesi ‘ndeki evinin önünde gerçekleştirilen lokma hayrına Ülkücüler ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

YOĞUN KATILIM

Lokma hayrına, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Av. Gülay Özcan, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı, Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Eskin, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen (TSS) Şube Başkanı Rayif Kurşunoğlu, Türk Eğitim Sen (TES) Şube Başkanı Emre Erdoğan, Türk Büro Sen (TBS) Şube Başkanı Hüseyin Utangaç, MHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit, MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş, BBP İl Başkanı İlhami Çiçek, Pamukkale Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Han, Ülkücüler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Lokma hayrında Ülkücü Şehit Osman Kavcar ve merhume Annesi Ayşe Kavcar ile tüm şehitlerimiz için dualar edildi. Ülkücü Şehit Ayşe Kavcar bundan üç yıl önce vefat etmişti.

“EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN”

Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, yaptığı konuşmada, “Vatanına Milletine ve Devletine bağlı bir evlat yetiştiren ve bu vatan için hiçbir tereddüt göstermeden canını ortaya koyan Ülkücü Şehidimiz Osman Kavcar ağabeyimizin annesi, yani tüm Ülkücülerin annesi Ayşe Kavcar annemizin ebediyete intikalinin üçüncü yıldönümünde onu ve Ülkücü Şehidimiz Osman Kavcar ağabeyimizi anmak için buradayız. Allah rahmet eylesin, katılımcılara, bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

“SAYGIYLA ANIYORUM”

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk de konuşmasında “Ülkücü Şehidimiz Osman Kavcar ve tüm şehitlerimize Allah’tan Rahmet diliyorum. Osman Kavcar gibi bir yiğit yetiştiren Ayşe Kavcar hanımefendiyi saygıyla anıyorum. Mekanı cennet olsun. Katılımcılara teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” diye konuştu.

“ONLARI UNUTMAK MÜMKÜN MÜ”

MHP MYK Üyesi Av. Gülay Özcan da “Bu vatan için şehit olmak, Şehit Annesi ve Babası olmak, her kula nasip olacak bir şey değildir. Ne mutlu ki; bundan üç yıl önce aramızdan ayrılan Merhum Ayşe Kavcar annemiz ve Allah uzun ömürler versin Ramazan Kavcar amcamız bu ülkeye sevdalı bir evlat yetiştirdiler. Ülkücü şehidimiz Osman Kavcar ağabeyimiz, Ezan Susmasın, Bayrak inmesin, Vatan bölünmesin, diye genç yaşta Şehitlik mertebesine ulaştı. Dinimizde bir insanın peygamberlikten sonra ulaşabileceği en yüce mertebe şehadettir. Ve de şehitler Allah'ın misafirleridir. Dünya durdukça şehitlerimizi ve onları yetiştirenleri anacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyorum. Merhume Annemiz Ayşe Kavcar’a Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim