Denizli Haber - Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı, bir süre önce MHP İl Başkanlığına getirilen Ziya Gökalp’i makamında  ziyaret etti.

Başkan Aydınlı, ziyarette yaptığı konuşmada, Ziya Başkanımıza, yönetimine görevinde başarılar diliyorum.  Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak el ele gönül gönüleyiz” dedi.

MHP İl Başkanı Ziya Gökalp de yaptığı konuşmada, “Almış olduğumuz bu kutsal bayrağı en üst seviyeye çıkarmak için ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım elimizden ne geliyorsa yapacağız. Ziyaretiniz bizi son derece memnun etti. Allah birliğimizi daim etsin” diye konuştu.

TOSUNOĞLU’NDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARET

Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı’nın ardından Denizli Sanayi Odası (DSO) Meclis Başkanı  Mehmet Tosunoğlu, MHP İl Başkanı Ziya Gökalp’i ziyaret etti. Başkan Tosunoğlu, Ziya Gökalp’e başarılar diledi. Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı’nın da bulunduğu ziyarette Tosunoğlu,  Gökalp’e Denizli sanayisindeki son durum hakkında bilgi verdi. Ziyarette  çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu.  

Tosunoğlu yaptığı konuşmada, “Bir süre önce MHP İl Başkanlığına getirilen Ziya başkanımıza görevinde başarılar diliyorum. Kendisinin ve yönetimdeki arkadaşlarının önemli hizmetlere imza atacaklarına inanıyorum. Allah utandırmasın” dedi. MHP İl Başkanı Ziya Gökalp de Tosunoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür etti.  

Editör: TE Bilişim