Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale ilçe başkanı İsmail Cirit, MHP’nin kuruluşunun 48. Kuruluş yıldönümünü kutladı, Devlet Bahçeli’nin liderliğinde Türk Milliyetçilerinin Başbuğ Türkeş’in emaneti olan MHP’ye sahip çıktığını söyledi.

İlkelerinden ve davasından sapmadan 48. yılında da MHP’yi ayakta tutan Genel Başkan Bahçeli’nin büyük bir siyasetçi olarak adını tarihe altın harflerle yazdıracağını ifade eden Cirit; konuşmasını şöyle sürdürdü:“Ömrünü Türk İslam Ülkü'süne adamış Başta Başbuğumuz Alparslan Türkeş olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm dava şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor; bu dava uğruna cefa çeken, bu davaya gönül veren, bir hilal uğruna bir ömür davaya hizmet eden tüm büyüklerimizden Allah razı olsun diyorum.  Bizler dün olduğu gibi bugün de Liderimiz Devlet Bahçeli'nin emrinde, davamızın hizmetindeyiz. Mücadelemizi sonuna kadar sürdürmeye and içtik, sürdüreceğiz. Unutulmamalıdır ki MHP, Ülkü'sünden, davasından ve çizgisinden hiçbir zaman taviz vermeyen, yarım asra yakın geçmişi olan köklü bir Çınar'dır. Çınarlar kirli havalarda sadece kabuklarını döker, Ve o kabuklar Çınar'ın kökünü daha da güçlendirir..” 

MHP'nin Türk siyasi hayatındaki yerini almasıyla ülkücüler ve milliyetçilerin  3 Hilal etrafında toplandığını ifade eden Cirit açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “ MHP; sabırla, inançla ilmik ilmik örülerek, vatan-millet sevdası için bedel ödenerek, çile çekilerek bugünlere geldi.

Türkiye'nin sorunlarının çözümü için proje üreten MHP, Türk Milletinin geleceğine ümitle bakmak isteyen herkesin umut kaynağı, Türkiye Cumhuriyeti'nin bekaasından endişe edenlerin sığınağı olmuştur. 48 yıllık zaman içerisinde elde ettiğimiz siyasi ve kültürel birikimler ve tecrübelerimiz partimizi, ülkemiz ve milletimiz için duyduğumuz sevgiyi ve heyecanı artık tek başına iktidarla gerçekleşecek bir hedefe kilitlemiştir. Bu hedefe ulaşmak; öncelikle kurucu dava büyüklerimize olan gönül borcumuzu ödemektir. Sonrasında da aziz milletimize layık olduğu refah ve huzuru, kutlu devletimize ise ihtiyacı olan gerçek liderliği sağlamak vazgeçilmez inancımızdır.

Bu vesileyle Milliyetçi Hareket Partisi'nin 48.kuruluş yıldönümünü kutluyor, partimizin bugünlere gelmesinde emeği bulunan ebediyete intikal etmiş büyüklerimize Allahtan rahmet diliyor, Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin nezdinde tüm ülkücüleri tebrik ediyorum" 

Editör: TE Bilişim