Denizli haber - MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz  mesajında; “Toplumum gelişip şekillenmesinde daima payı olan ve merhamet, sevgi, fedakârlık ve hoşgörünün her türlü,en güzel örneğini aşılayan kadınlar, annelik gibi kutsal bir görevi üstlenerek şüphesiz, varlığımız için çok daha manidar hale gelmektedirler. Tüm kültürlerde yüceltilen anneler, hayatları boyunca sadece çocukları için değil aileleri ve yuvaları için adeta koruyucu bir kalkan ve en sıkıntılı anlarda bile sığınılacak liman olmuşlardır.

Sevginin ilk kaynağı olan ve evlatları için hiçbir zaman fedakârlıktan kaçınmayan, yerleri doldurulamaz annelerimiz, insanlığın varoluşundan bu güne özverinin sembolü olmuş, yorulmadan yeni nesiller yetiştirmiş, sabır göstermiş, sadakati, hoşgörüyü ve sevgiyi bütün insanlığa aşılamıştır. Ailenin temel taşı konumunda bulunan ve nesillerin sağlıklı yetişmesinde en değerli varlık olan annelerimiz, aynı zamanda hayata dair tecrübeleriyle de en büyük yol göstericimiz olmuşlardır.

Bu müstesna gün vesile ile hayatımızın en değerli ve en fedakâr varlıkları olan annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor,ebediyete irtihal etmiş annelerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim