MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Eğitim Bir-Sen başkanı Feyzullah Öselmiş’i Ülkücü ve Milliyetçileri hedef alan açıklamalarında, bölücü değil yapıcı olmaya çağırdı.

Öselmiş’i kışkırtıcı beyanatlarına son vermesi konusunda uyaran MHP il Başkanı Birtürk, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

Eğitim Bir-Sen Feyzullah Öselmiş’in Cumhur ittifakını bozmaya yönelik açıklamaları ile gündeme gelen Eğitim Bir-Sen Sendika Başkanı Feyzullah Özelmiş haddini ve maksadını aşan açıklamaları ile bazı mevkii makam sahiplerine karşı acımasızca milliyetçi ve ülkücü düşmanlığı yapmaktadır.

Ülke bekası için 2023’i hedefleyen, Cumhur ittifakı için tüm gücüyle mücadele eden Ülkücü camiayı hedef alan bu zat fazlasıyla haddini aşmıştır.

Bu sendika mensupları ne kadar ülkücü ve milliyetçi kardeşimiz varsa sendika değiştirtmek için var güçleriyle baskı yapmakta ve saldırmaktadırlar. Bunlar bu gücü nereden almaktadır.

Defalarca uyarmamıza rağmen, Ülkücü ve milliyetçilere karşı kin kusmaktan vazgeçmemektedirler. Bizimle uğraştıkları kadar içlerindeki fetöcüler, ahlaksızlığı diz boyu olan yöneticiler ve PKK sevicileri ile ne için uğraşamamaktadır.

Bu zatı son kez; aklını başına alması için uyarıyorum. Ülkeyi bölmeye çalışan, tehditkar beyanatlarına ve sözlerine dikkat etsin.!

Editör: TE Bilişim