Milliyetçi Hareket Partisi Mahalle temsilcileri ile kahvaltıda buluştu.

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk,  il Kadın Kolları Başkanı Sema Meral, Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş, Pamukkale ilçe Başkanı İsmail Cirit, MHP Merkezefendi Belediyesi Meclis üyeleri Leman Kalkan, Av. Yusuf Garip ve çok sayıda mahalle temsilcisi katıldı.

Mhp İl Başkanı Cafer Birtürk, Belediye Başkan adaylığı nedeniyle Merkezefendi ilçe başkanlığı görevini Mehmet Altıntaş’a devreden Yurdahan Özhan’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “3 yıldır benimle birlikte görev yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. FETÖ’cülerin saldırılarına, içimizden ayrılıp gidenlerin çamur atmalarına karşı hep birlikte mücadele  ettik.

Cumhur ittifakı konuşulmaya başlar başlamaz biz MHP olarak aday adaylarımızı açıklamaya başladı. Leman Kalkan’ı Büyükşehir’e aday olarak açıkladık. Sonra ittifak adayı çıkarılınca biz de adayımızı geri çektik. Genel Başkanımızın direktifleri doğrultusunda Erzurum ve Denizli adaylarımızı geri çektik. Leman hanım hiçbir kırgınlık göstermeden, ben davamın yanındayım, davamın emrindeyim diyerek bizlerle koşmaya devam etmektedir. Sabır ve insanlık örneği sergilemişlerdir.” dedi.

31 MARTTA OYLAR İTTİFAK’A

CHP ve İyi parti aynı çatı altına girmiştir. Biz Fetöcülerle aynı çatı altında bulunan onları destekleyenlerle yan yana gelemeyiz. Şu an Büyükşehir Belediye Başkan adayları Ümit Bahtiyar’dır. Bizden 4 kez aday olmuştur. Biz oyumuzu böldürmeyeceğiz ve oylarımızı sadece Osman Zolan’a vereceğiz. 17 ilçede AK Partiyi, 2 ilçede MHP desteklenecektir. Bizden başka yere kesinlikle oy gitmeyecektir.

BOZKURT İŞARETİ MHP’YE AİTTİR

Şu an CHP ile aynı bayrak altına girenler Bozkurt işareti yapamazlar. Bozkurt işareti MHP’ye aittir. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş ilk kez bu işareti kullanmıştır. Başbuğun şemsiyesi altında bulunmayanlar Bozkut işaretini kullanamazlar!.”

SANDIKLAR ÖNEMLİ

Sokak sokak, cadde cadde, dolaşıp çalmadık kapı bırakmayacağız. Ak Parti ile omuz omuza çalışacağız. Oyların kaçmasına müsaade etmeyeceğiz. Zafere ulaşmak zorundayız. Allahın izniyle kazanacağız. Yüzde 65 oy almak zorundayız.”

CUMHUR MU, ZİLLET Mİ?

Cumhur ittifakı birlikteliği ile Zillet ittifakını sandıklara gömeceğiz. Sizlerle tekrar bir araya yeniden geleceğiz. 31 Mart’a kadar gece-gündüz çalışarak, 1 Nisan’a müjde ve zaferle girmek zorundayız. Tek Derdimiz, Vatan, Bayrak, Beka.

 

Editör: TE Bilişim