Otizmli çocuklar ve aileleri bir araya gelen Ebru Leman Kalkan, “Rapor alma süreçlerinden itibaren bu bireylerin ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmak boynumuzun borcudur” dedi.

Seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devam eden Cumhur İttifakı MHP Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Leman Kalkan, toplumun her kesimi ile buluşup projeleri anlatmaya devam ediyor. Son olarak DENTAŞ Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi’ni ziyaret eden ve burada otistik çocukları olan ailelerle görüşen Cumhur İttifakı MHP Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Leman Kalkan, annelere önemli müjdeler verdi. Annelerin istek ve beklentilerini alan Kalkan, ailelerin her zaman yanında olduğuna vurgu yaparak annelerin içlerini rahatlattı. Türkiye Otizm Meclisinin tüm Türkiye’de yayınladığı deklarasyon ile eş zamanlı olarak DENTAŞ’ı ziyaret eden Kalkan, burada kendisini misafir eden annelere, “Otizmli bireylerin ve ailelerinin farkındayız. Sizler için ne gerekiyorsa yapıyoruz” dedi.

 “ENGELSİZ YAŞAM AKADEMİ İLK ADIMDI”

“Uzun yıllardır engelli bireylere olan hassasiyetimiz ortadadır” diyen Kalkan, “Açmış olduğumuz Engelsiz Yaşam Akademisiyle bunun ilk somut adımlarıdır. Bundan sonrada rapor alma süreçlerinden itibaren bu bireylerin ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmak boynumuzun borcudur. Sizler toplumumuzun görünmeyen güler yüzüsünüz. Sizlerin omuzlarındaki ağırlığın farkındayız. Çocuklarımızın günlük hayata katılımının sağlanması, hem onların sosyalleşmesi, hem de sizlerin rahat nefes alması adına önemlidir” dedi.

Editör: TE Bilişim