Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, Pamukkale İlçesinden Meclis Üyeliği adaylık başvurusunda bulundu.

MHP’li Garip, adaylık müracaatıyla ilgili başvuru belgelerini MHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit’e teslim etti.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

MHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit, Garip’in yeniden aday olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Cirit, “Ülkücüdaşım Yusuf Garip bey, 2014 yerel seçimlerinde Merkezefendi İlçemizden Meclis Üyesi seçilmiş, daha sonra da Büyükşehir Meclisinde Grup Başkan Vekilliğimizi yapmıştır. Geçen beş yılda partimizi başarıyla temsil etmiş ilimizin menfaatlerine yönelik önemli çalışmalara imza atmıştır. Garip’in yeniden aday olmasından son derece memnunum. Kendisine başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi. 

“DENİZLİ HALKININ MENFAATLERİ ÖNCELİĞİMİZ OLDU”

Yeniden meclis üyeliğine aday olan MHP’li Garip de yaptığı konuşmada, “Bundan beş yıl önce Denizli halkının teveccühüyle meclis üyeliğine seçildim.  2014 yılından bugüne kadar Büyükşehir Belediyesi’nin Kurucu Meclis Üyeleri olarak Denizli halkının menfaatine olduğunu düşündüğümüz her hizmete destek olduk. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde halkımız bu görevi yeniden bize layık görürse, bundan sonra da destek olmaya devam edeceğim. Genel Başkanımızın buyurduğu gibi Cumhur İttifakı’nın başarısı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısıdır. Denizli’de Cumhur İttifakı’nın doğasına uygun şekilde Adalet ve Kalkınma Partisi’yle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Allah utandırmasın” diye konuştu.

 

 

 

Editör: TE Bilişim