Milliyetçi Hareket Partisinin Denizli’deki genç Milletvekili Adayı Mehmet Uz; ‘GEREKEN CEVABI SANDIKTA ALACAKLAR’

Milliyetçi Hareket Partisinin Denizli’deki genç Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Denizli’den 1inci parti olarak en fazla milletvekilini partisinin çıkaracağını söyledi.

24 Haziran seçimlerine günler kala seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Uz, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ’ı ziyaret ederek memleketi olan Buldan’ın ve doğup büyüdüğü Sarayköylü vatandaşları için 4 yıllık fakülte sözü alan Uz, buradan ayrıldıktan sonra da Merkezefendi’de vatandaşlarla bir araya geldi. MHP Merkezefendi İlçe Teşkilatının, Merkezefendi Caddesi Merkez Kıraathanesinde düzenlediği etkinlikte konuştu.

Vatandaşlarla Cumhur İttifakına karşı olanlar hakkında konuşan Uz, “Cümbüş İttifakının mensupları, sahte anketlerle MHP’ye karşı karalama kampanyası yürütüyorlar. Milliyetçi Hareket Partisine karşı yapılan karalama kampanyaları tutmadı, bizlere karşı yaptıkları anketlerle yıpratma kampanyaları da tutmadı. MHP’nin gücü ile başa çıkamadılar, şimdi de MHP bitti diye nara atmaya başladılar. Paralı anketlerle MHP ve Cumhur İttifakının üzerinde karalama oyunları oynanmaya çalışılıyor. Bunu yapan şahıslar şunu asla unutmamalıdır; MHP'nin olduğu yerde kara oyunlar tutmaz bunun en anlamlı örneği de hain FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz günü ülke demokrasisini karalamaya çalıştığı darbe girişimidir. Yine MHP bu kara oyunu bozmuş hainleri bozguna uğratmıştır. Buradan onlara sesleniyorum; en güzel cevabı 24 Haziran’da sandıkta alacaksınız” açıklamalarında bulundu.

“ÖNCE VATANIMIZ VE MİLLETİMİZ”

MHP’nin ülke sevdasının önüne hiçbir şeyin geçemeyeceğinin altını çizen Uz, “Milliyetçi Hareket Partisinin ülke sevdasının bulunduğu noktalara hiçbir siyasi parti erişemez. Bizim için önce Vatanımız ve Milletimiz geliyor. Bu önceliğimizle hiçbir siyasi parti boy ölçüşemez. Vatandaşlarımız sevdamızın bilincinde ve bize güveniyor. Bu millet ahtı vefaya önem veren bir millettir ve bizim partimizin yaptıkları da ortadadır. MHP’nin ülkemiz için yaptıkları fedakârlığın karşılığını sandıkta vereceklerdir ”ifadelerini kullandı.

“DENİZLİ’DE 1.PARTİ OLACAĞIZ”

Denizli’den 1.parti olarak en fazla milletvekilini kendilerinin çıkaracağını söyleyen MHP’li Uz,” Denizlimin doğruları ve yanlışları görmekte olduğuna ve bize gereken desteği sandıkta vereceklerine inanıyorum. Biz Denizli’de 1.parti olarak en fazla milletvekilini gönderen parti olacağız. İnanıyoruz ki 24 Haziranda güçlü bir MHP kadrosu yani ülkenin vefalı bozkurtları mecliste güçlü bir şekilde yerini alacak ve ülkenin refaha kavuşmasında büyük rol oynayacaktır ”şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim