Cumhur İttifakı MHP Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Ebru Leman Kalkan, “Bu seçim hiç tartışmasız beka seçimidir. Milletimiz artık bunun bilincindedir. Merkezefendi’de yüzbinler Cumhur İttifakında kenetlendi” dedi. 

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını değerlendiren Cumhur İttifakı MHP Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Ebru Leman Kalkan, özellikle kadınların ve gençlerin seçim çalışmalarında önemli bir görev üstlendiğini söyledi. Projelerin açıklanmasının ardından çalışmaların daha da geniş tabana yayıldığını ifade eden Kalkan, kadın seçmenlerin kendisine çalışmalar anlamında önemli destek verdiğini bildirdi. Kalkan, “Projelerimize, ekibimize ve ittifakımıza sahip çıktığını gösteren vatandaşlarımız gönüllü bir şekilde kapı kapı dolaşarak bizler için inandıkları için destek istiyorlar. Bu inanç ve kararlılığın 31 Mart sabahı sandığa yansıyacağına inanıyoruz. Kazanan, ilçemiz ve ittifakımız olacaktır” dedi. 

“TABANDA KARŞILIK BULDU”

AK Parti ve MHP teşkilatlarının cansiperane çalıştığına dikkat çeken Kalkan, gerek ev, gerek kahvehane, gerekse de miting havasında geçen toplantılarımızda kadınlarımız başta olmak üzere toplumun her kesiminin büyük desteğini görüyoruz. Bu coşku ve heyecan içeren manzaralar, ittifakın tabanda karşılığının olduğunun açık bir göstergesidir.  Bunun yanında artık milletimiz, televizyonlardan, haber kanallarından ve sosyal medyalardan kimin hangi tarafta olduğunu görüp ona göre analizini ediyor. Vatan ve milletinin yanında olan Cumhur ittifakına sandıkta sahip çıkacağını bizlere gösteriyor. Bu seçim hiç tartışmasız beka seçimidir. Milletimiz artık bunun bilincindedir” dedi.

Editör: TE Bilişim