MHP 21.Dönem Denizli Milletvekili Ali Keskin “31 Mart yerel seçimlerine yaklaştığımız şu günlerde, mahalli ve idari seçimlerinden çok, beka sorununa dönüşen tarihi bir seçim süreci yaşamaktayız” dedi.

“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in de çok uzun süreden beri ifade ettiği gibi 31 Mart var oluşumuzun, yani bekamızın seçimleridir” diyen MHP’li Keskin ‘beka’ konusuna da açıklık getirdi.

PEKİ NEDEN BEKA DİYORUZ?

Keskin “Ülkemiz içeride ve dışarıda PKK ve FETÖ ile amansız bir mücadele vermektedir. Küresel güçlerin sınırları yeniden şekillendirmek istediği bir süreç yaşamaktayız. ABD’nin Golan Tepelerini İsrail toprakları olarak tanıması ve peşkeş çekmesi de bunun kanıtıdır. Sınırlarımızda oluşturulan terör koridoru ile bekamıza kast edilmesi, hedef ülkenin Türkiye olduğunu göstermektedir. Beka sorununun yaşandığı ülkemizde hiçbir beklenti içinde olmadan, hesapsız kurduğumuz Cumhur İttifakı birlikteliği, bu birlikteliğin devamlılığı, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozacaktır. Öte yandan beş benzemesin bir araya geldiği, kirli hesaplar yapılarak kurulan, söz de adı millet öz de şer ittifakının söylemleri ise beka sorununun olduğunu ispatlamaktadır. HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin İstanbul ve Ankara’da Millet İttifakı adayları kazanırsa, kendilerinin oyları sayesinde kazanacağını belirtmesi, kapalı kapılar ardında böyle bir ittifakın olduğunu göstermektedir. Bu gizli ittifaka ilimizden bir örnek vermek gerekirse; Honaz ilçemizde HDP İlçe Başkanı Millet İttifakı listesinden belediye meclis üyesi adayı gösterilip, daha sonra geri çektirilmiştir. Tüm bu örneklerden de anlaşılacağı üzere HDP’nin Millet İttifakı’nın gizli ortağı olduğu gün yüzüne çıkmıştır.

Hemşehrilerimizi; oynanan bu kirli oyunları görerek oyuna gelmemelerini, sağduyunun birlikteliği olan Cumhur İttifakı’na oy vererek, Denizlimizde sandıktan zaferle çıkmasına destek vermelerini rica ediyorum. Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi Cumhur İttifakı’nın zaferi Türkiye’nin zaferi olacaktır.

“Cumhur İttifakı’nın yürüyüş ve yükselişi Türk milletinin huzurunu, mutluluğunu ve güvenliğini sağlam ve sarsılmaz esaslara bağlayacaktır. Bu vesile ile 31 Mart seçimlerinin Denizlimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim