MHP Buldan ilçe Başkanı Hamdi Taşdelen meclis üyesi adaylığı için görevinden istifa etti. MHP il Başkanı Cafer Birtürk, Taşdelen’den boşalan ilçe Başkanlığı koltuğuna Yeşim Çankır’ı başkan olarak atadı.

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, siyasette kadınların da aktif görev almalarının çok önemli olduğunu vurgulayarak, “MHP’nin Denizlili MYK üyesi Av. Gülay Özcan, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ebru Leman Kalkan, Acıpayam Belediye Başkan adayı Fatma Aksoy, Kadın Kolları Başkanı Sema Meral ve son olarak ta Buldan ilçe Başkanı Yeşim Çankır kadın siyasetçilerimiz.

Kadının elinin değdiği yer güzelleşir, temizlenir. Bulunduğu ortamda saygı-sevgi artar. Siyasete de kadın eli değsin istiyoruz. Özellikle bu dönemde Denizli MHP’de kadın siyasetçi sayımız artmış durumda. Onların siyasette olması bizim için de övünç kaynağı. Buldan İlçemize de bir kadın başkan atamayı uygun bulduk. Yeşim Çankır kardeşimize görevinde başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

Birtürk, MHP İlçe Başkanı Yeşim Çankır’a görevlendirme yazısını Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ebru Leman Kalkan ve Kadın Kolları Başkanı Sema Meral ile birlikte takdim etti, günün anısına fotoğraf çektirdi.

Editör: TE Bilişim