MHP İl Başkanı Cafer Birtürk  ihraçlarla ilgili pamukkalehaber’e yaptığı açıklama  da “Plaka 20, ilçe 20, ihraç edilecek sayısı 20”dedi.

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk kesin ihraç istemi ile disipline sevklerle ilgili olarak pamukkalehaber’e  çarpıcı açıklamalarda bulundu. Birtürk Genel Merkez’in talebi ile ihraç isteminin gündeme geldiğini belirterek; “ denizli’nin plakası , ilçe sayısı ve  ihraç istemi ile disipline sevk edilen kişi sayısına atıfta bulundu. Birtürk; “Plaka 20, ilçe 20, ihraç edilecek sayısı 20.  Bu bir arınma hareketidir. Biz atanmış bir yönetim olduğumuz için en yakın il olan Aydın’da bu arkadaşların savunmaları istenecektir. Bu isimlerin  görüşleri ve ifadeleri ne olursa olsun  ihraç edileceklerdi. Bunların bir kısmının seçimlerden sonra sürekli olarak  açıklamaları ortadadır” dedi.

Birtürk  bu ihraç taleplerinin parti içi komisyon tarafindan ilgili soruşturma  ve sosyal medyada özellikle  MHP ve Devlet Bahçeli aleyhine yapılan paylaşımlar  ile ilişkilendirilmesi gerektiğinide dikkat çekerek Denizli’nin bir çok konuda belli hareketlerin merkezi olduğunu iddia etti. Birtürk  ihraç istemleri ile ilgili kararın kısa sürede  belirginleşeceğini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim