MHP'de istifaların arka arkası kesilmiyor. İlçe Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Çelik'in istifasının ardından  Honaz İlçe Başkanı Sezgin Arıkan da İstifa etti.

MHP’de sular durulmuyor. Genel merkezin muhaliflere destek oldukları gerekçesiyle görevden aldığı il ve ilçe başkanlarının yerine atadıkları da bir bir istifa ediyor.  MHP Merkezefendi İlçe başkanlığına atanan Mehmet Çelik görevinden istifa ardından Honaz İlçe Başkanı Sezgin Arıkan da İstifa etti.  

Arıkan Açıklamasında;  "Ülkemizin geçirdiği bu zorlu dönemeçte bu kadar memleket meselesi var iken ; hala parti içi  iktidarlarını korumak adına Genel merkezimiz İlçe boyutlarında parti  teşkilatlarımızı fesh etmeye devam etmektedir. Genel Merkezimizin kendi iktidarlarını koruma adına yaptığı demokratik ve ahlaki  olmayan bu girişimleri esefle kınıyorum.Nerde kaldı kardeşliğimiz ? Mevcut Genel Merkez yapımızın ülke geleceği ile ilgili iktidar alternatifi bir duruş  sergilemediği kanaatimi taşıdığımdan dolayı teşkilat bünyesinde çalışma şevkim  kırılmıştır. Bu sebeble sancaktarlığını yaptığım Honaz İlçe Başkanlığı görevimden  istifa ediyorum.Birey olarak ömrümün sonuna kadar Türk Milliyetçiliğine ve Ülkücü Camiaya hizmet etmeye devam edeceğim. Kamuoyuna saygı ile duyrulur" dedi.

Editör: TE Bilişim