MHP'de sular durulmuyor. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin tek başına iktidar olmasının ardından MHP kanadı kendini suçlamaya başladı. Devlet Bahçeli'nin istifası konuşulurken Denizli MHP'de dökülmeler başladı. Nihat Arıcı'nın partisinden istifasının ardından Dün Pamukkale Belediye Meclis toplantısında ortalık karıştı. Belediye Meclis toplantısına seyirci olarak katılan Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkan Yardımcısı, Nihat Aracı'yı hainlikle suçladı.

AK Parti'nin Genel seçimlerde tek başına üstünlük kurması diğer partileri karıştırdı. Birçok yerde istifalar gelirken Denizli ilk istifa MHP kanadından geldi. Partisinden istifa eden Nihat Aracı, Pamukkale meclisinden de istifa etti. Partisinden istifa etmesi ve ederken de Seçim sonuçlarını sosyal medya hesabından değerlendirmiş ve partisine eleştirilerini sıralamıştı.  Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Caner Sarıoğlu, Ege Bölge Başkanı Mehmet Salih İrdem, Ahmet Yurtyapar, Ülkücü İşçiler Derneği Denizli Şube Yönetiminden bazı isimler, Pamukkale Belediye Meclis toplantısına katılarak Aracı’nın istifasına tepki gösterdi. Meclis yoklaması alınırken Nihat Arıcı'nın ismi geçtiği sırada Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Caner Sarıoğlu, ayağa kalkarak tepki gösterdi. Sarıoğlu "Milliyetçi ve ülkücü oylar ile seçildikten sonra partisinden istifa eden hainlerin MHP'nin meclis koltuklarında yeri yoktur" dedi.

Bu tepkinin ardından salon buz kesti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin müdahale etmeyelim diyerek uyarıda bulundu. Bunun ardından okunan mazeretlerde ise Nihat Arıcı'nın isminin geçmemiş olması dikkatlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilişim