Başkan Yılmaz:”İstiklal için birlik,İstikbal için dirlik söylem ve fikriyatıyla sayın genel başkanımız Dr.Devlet Bahçeli beyefendinin talimat ve emrine amadeyiz, varolsun hareketimiz! #MHP”

Bizim milliyetçilik anlayışımız kadim devlet ve Aziz millet anlayışına,toplumumuzun kültür kodlarına dayanır ve asla eğilmez,bükülmez duruşa sahiptir.Partimizin aziz milletimizi ilelebet yaşatmayı temel alan milliyetçiliği; modern, yenilikçi ve gelişmecidir. Partimizi var eden Türk milliyetçiliği ülküsü, bu yönüyle asil milletimizin yedi bin yıllık cihan hâkimiyeti ve âleme nizam verme ülküsünün devamlılığını, “Kızılelma” hedefinin ölümsüzlüğünü sağlamaktadır.

Ülkemizde çoğu zararlı olan sol akımların marjinalleşmesinde ve taban kaybetmesinde Türk milliyetçiliği fikriyatının dinamizmiyle birlikte bu fikriyatın temsilcisi olan MHP’nin özgül ağırlığı ve duruşu şekil vermiştir.

Kıvançla temsil ettiğimiz, yaşamımızın onur nişanesi Milliyetçi-Ülkücü Hareket ve MHP, milletimizin varlık iradesinin ete kemiğe bürünmüş hâli,özlem ve hayallerimizin hayata geçirilmesi çalışmaları olarak tecessüm etmiştir.

Devlet ebed müddet fikriyatın ve Bağbuğumuz Alparslan Türkeş’in dokuz ışığıyla yoluna devam eden kutlu hareketimiz devletimizin bekasını her koşulda temin ve tesis etmek üzere hazır ve nazırdır.

Ne Mutlu Türk’üm Diyene!

En kalbi selam ve saygılarımla.."

Editör: TE Bilişim