MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Cumhur ittifakı kurulacak ama yerelde ittifak olmayacak” açıklamalarından sonra MHP Denizli Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Yurdahan Özhan, ittifaka yönelik açıklamalarında “Biz ittifak olmayacakmış gibi çalışmalarımızı yürüttük” dedi.

Genel merkezden gelen karar üzerine  yerel seçim sürecinde  ittifak olmayacakmış gibi çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Yurdahan Özhan, “ Genel başkanımızın yapış olduğu açıklamada ittifak olmayacak demesi bizi daha da teşvik etti ve hareketlendirdi. Yerel seçimlere nasıl girersek girelim biz Büyükşehir Belediyesini, Merkezefendi Belediyesini, Pamukkale Belediyesini ve ilçe belediyelerini alacağımızı düşünüyorum. Genel merkezimizin takdiri ile aday olarak seçilirsek tüm gayretimizle çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.

"İTTİFAK İYİ NİYET GÖSTERGESİ İÇİN İSTENDİ"

Genel başkan Devlet Bahçelinin yerelde bazı belediyeleri almak için ittifakı önemli gördüğünü dile getiren Yurdahan Özhan, “ AK Parti iktidarıyla bir anlaşmazlık oldu Genel Başkanımızın kararıyla ittifak önemli görülse de uyuşmazlığa gidildi. Bizim açımızdan herhangi bir sıkıntı yok. Kanunlarımızda yerel seçimlerde ittifak olmuyor fakat biz iyi niyet göstergesi olarak ittifak olsun istedik. İttifak olmaması da bizim açımızdan herhangi bir problem teşkil etmiyor biz tüm gayretimizle seçimlere hazırlanacağı” dedi.

Editör: TE Bilişim