Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili,Cumhur İttifakının Pamukkale Meclis Üyesi adayı Av. Yusuf Garip, 31 Mart yerel seçimlerinde Pamukkale’nin zillete teslim olmayacağını söyledi.

HDP Pamukkale Belediye Başkan Adayının Ak Parti ve MHP ittifakını geriletmek amacıyla belediye başkan adaylığından çekilmesine dair yaptığı açıklamasına ilk tepki Garip’ten geldi.

“AYNI KAREDELER”

Pamukkale için zillet planları yapanları vatandaşların tarihin çöplüğüne atacağını kaydeden Garip, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin sık sık basında belirttiği gibi CHP, HDP, İP ve SP’den oluşan zillet ittifakı beraber hareket ettiklerinin somut bir göstergesi de Türkiye’nin değişik yerlerinde yaşandığı gibi Pamukkale ilçemizde de ortaya çıkmıştır. HDP belediye başkan adayının AKP ve MHP’yi Pamukkale de geriletmek üzerine kurdukları zelil hesapları öncelikle Pamukkaleli vatandaşlarımız tarafından ellerinin tersiyle itilecektir. Pamukkale zillete teslim edilmeyecek, Pamukkale için zillet planları yapanları vatandaşlarımız tarihin çöplüğüne atacaktır. Pamukkale için HDP ile ittifak kurup PKK’nın taşeronlarını Pamukkale’de bayrak dalgalandırmaya heveslenenler 31 Martta Pamukkaledeki ve tüm Denizlideki vatandaşlarımızdan milli şamarı yiyeceklerdir. Bekayı hafife alanlar, bekayı koltuk olarak görenler, doğuda kazanıp da batıda AKP ve MHP’ye kaybettireceğiz, doğuda kayyumun el koyduğu belediyeleri geri alacağız, hatta sayısını artıracağız masalı okuyan terörün siyasi uzantılarına hiçbir zaman sessiz kalmayacağız. Zillet ittifakı teröristlere tepkisizdir. Çünkü zillet PKK’dan FETÖ’ye kadar Türk ve Türkiye düşmanlarıyla aynı karededir. Ülkemizin birçok yerinde olduğu gibi Pamukkale ilçemizde de CHP, HDP, İP aynı karededir” dedi.

“BU OYUNU VATANDAŞ BOZACAK”

Zillet ittifakının oyununu halkın bozacağını belirten Garip, “Sayın Genel Başkanımızın belirttiği gibi 31 Mart yerel seçimleri Türk Milletinin beka savaşıdır. Zillet ittifakı aynı zamanda milli güvenlik sorunu haline dönüşmüş beka meselesi hüviyetine bürünmüştür. Cumhur ittifakı milli özlemler taşımaktadır. Cumhur ittifakı gelecek nesilleri düşünmektedir. Cumhur ittifakı bekamızın muhafazasına ve müdafasına bütünüyle odaklanmıştır. Bizim başkaları gibi çıkar kaygısı ile ikbal hedefi ile ben merkezli savruluşla siyaset yapmamız mümkün değildir. Önce ülkem ve milletim sonra partim ilkesini kendisine şiar edinen Milliyetçi Hareket Partisi kendisini millet üstü görenlerin dayatması karşısında her zaman milletin yanında yer almıştır. Devletin bütünlüğü ve millete yönelik tehlikeler baş gösterdiğinde milli bekanın nasıl korunması gerektiğini dosta düşmana da göstermiştir. 31 Mart Yerel seçimlerinde de Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş tüm kardeşlerimizle beraber Cumhur ile Cumhuriyeti bir kez daha kucaklaştıracağız, Milliyetçi Ülkücü hareketin karar ve duruşunu birlikte haykıracağız, Türk milletinin kutlu iradesinden doğmuş Cumhur ittifakını başarıya taşıyacağız, diğer yanda feyzini Türk ve Türkiye düşmanlarından alıp ikbal hesabı yapan zilletin oyununu önce Pamukkale’de sonra tüm Denizlide ve tüm Türkiye’de bozacağız. Doğrunun yardımcısı Allahtır. Karar sahibi Büyük Türk Milletidir” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim