Cumhur ittifakının Pamukkale Belediye Meclisi 1. sıra adayı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip,  Cumhur ittifakının başarısı için kolları sıvadıklarını söyledi.

Garip, Cumhur ittifakının Denizli’de başarıya ulaşması için 31 Mart akşamına kadar aralıksız çalışacaklarını belirtti.

“CUMHUR İTTİFAKI’NIN BAŞARISI, MHP’NİN BAŞARISIDIR”

Cumhur ittifakının başarısının MHP’nin başarısı olacağını ifade eden Garip, “Öncelikle şunu ifade etmek isterim ki, şahsımı Pamukkale gibi marka olan bir ilçemizde Cumhur ittifakının  1. sıra adaylığına layık gören başta MHP Genel merkezimizin  değerli yöneticilerine, Ak Parti Genel Merkez yöneticileri ile Denizli’deki her iki partinin il, ilçe yöneticilerine teşekkür ediyorum.  Şimdi bize düşen Cumhur ittifakının başarısı için gece gündüz demeden 31 Mart akşamına kadar çalışmak. Genel Başkanımız bilge lider Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin dediği gibi  Cumhur İttifakı’nın başarısı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısıdır” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİTİNGİNE KATILDI

Garip, Perşembe günü Denizli’ye gelen ve halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine katıldıklarını belirterek, “Cumhur ittifakının tarafı olarak dün ilimize gelen sayın Cumhurbaşkanımızın mitingine il, ilçe  yöneticilerimiz, Belediye meclis üyesi adayları olan arkadaşlarımızla birlikte katıldık. Biz  Cumhur İttifakı’na sonuna kadar bağlı kalacağız, bu kapsamda MHP’nin adaylarının olduğu Çal ve Buldan ilçelerimizde partimizin adaylarına, diğer yerlerde Cumhur ittifakının adaylarına oy ve destek vereceğiz. Sabırla,  coşkuyla,   milletimizin bütün fertlerini bir, eşit ve kardeş görerek 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nı ve Milliyetçi Hareket Partisi’ni başarıyla buluşturacağız. Karşılıksız sevdiğimiz milletimize hizmet etmek için üretken belediyecilik vizyonumuzla Cumhur ittifakını ile yarım asırlık çınar Milliyetçi Hareket’i zafere ulaştırmayı amaçlıyoruz. Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar” “Sağduyunun Birlikteliği, Cumhur İttifakı” diye konuştu.

ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİN MEZARLARINA ZİYARET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinginin ardından Garip, Ülkücü Şehitler Osman Kavcar ve Cengiz Şen’in ebedi istirahatgahlarını ziyaret ederek dua etti.

Editör: TE Bilişim