Turan Yolu Göçmen ve Sığınmacılar Derneği “Türk Birliği Toyu” düzenledi. Nihat Zeybekci Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) önceki dönem Milletvekili Ali Keskin, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı İlhami Çiçek, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Eskin, MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı, Türk Eğitim Sen (TES) Şube Başkanı Emre Erdoğan, TÜRKAV Başkanı Ahmet Aykol, Turan Yolu Derneği Genel Başkanı Mehmet Salih İrdem ve ilimizde yaşayan göçmenler katıldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKLÜR ETTİ

Etkiliğin açılış konuşmasını yapan Turan Yolu Derneği Genel Başkanı Mehmet Salih İrdem, “Faaliyete başladığımız 2018 yılından bu yana Denizli’de yaşayan göçmen soydaşlarımızın sorunlarını dile getirmeye çalıştık. Göçmen soydaşlarımızın sorunlarının çözümünde bize destek olan tüm kişi, ve kurumlara teşekkür ediyorum. Tabi soydaşlarımızın çözüm bekleyen daha bir çok sorunları var. Bundan sonraki süreçte Derneğimiz Denizli Ülkü Ocakları bünyesinde yoluna devam edecek. Bugüne kadar bize desteğini esirgemeyen tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

“SİZİN DERDİNİZ, BİZİM DERDİMİZ “

Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı da yaptığı konuşmada, “Göreve başladıktan hemen sonra Turan Derneği Genel Başkanı Mehmet Salih İrdem bey’e faaliyetlerine Ülkü Ocakları bünyesinde devam etmelerini teklif ettim. Kendileri de sağolsun Yönetim Kuruluyla konuyu görüşerek Ocak bünyemize katılmaya karar verdiler. Bundan sonraki süreçte Turan Yolu Derneği faaliyetlerine Ülkü Ocakları bünyesinde devam edecek ve Mehmet Salih İrdem bey de Ülkü Ocakları Türk Soydaşlarımızdan Sorumlu İl Ocak Başkan Yardımcılığı görevini sürdürecek. Bundan sonra sizin derdiniz, bizim derdimiz, sizin sevinciniz bizim sevincimiz. Hepimize hayırlı olsun” diye konuştu. Etkinlik düzenlenen konserle sona erdi.

Editör: TE Bilişim