Denizli Ülkü Ocakları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere her yıl olduğu gibi bu yılda vekalet yoluyla kurban kesimi yapacak.

Ülkü Ocakları, Türkistan, Ortadoğu, Kafkaslar, Balkanlar ve yurtiçindeki ihtiyaç sahipleri ile sığınmacılara ulaştırmak üzere her yıl olduğu gibi bu yılda vekalet yoluyla kurban kesimi yapacak.

Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da hayırseverlerin kurbanlarını vekalet yoluyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Hisarlıoğlu, “Türkistan, Ortadoğu, Kafkaslar, Balkanlar ve yurtiçindeki ihtiyaç sahipleri ile sığınmacılara ulaştırmak üzere her yıl olduğu gibi bu yılda vekalet yoluyla kurban kesimi yapacağız. Verenle alan arasında durup yapılan hayra vesile olmaktan başka bir kazancımız yoktur. Şimdiden Türk İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik eder, kesilen kurbanların Hak katında makbul olmasını niyaz ederiz” dedi.

Hisarlıoğlu, vekalet yokuyla Kurban kesimi için hayırseverlerin, 0 538 717 20 20 nolu telefondan detaylı bilgi alabileceklerini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim