Denizli Haber - Ülkü Ocakları’nda  gerçekleşen devir teslim törenine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Av. Gülay Özcan, Ülkü Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Rayif Kurşunoğlu, Türk Eğitim Sen (TES) Şube Başkanı Emre Erdoğan, TÜRKAV Başkanı Ahmet Aykol, Turan  Yolu Derneği Başkanı Mehmet Salih İrdem ve çok sayıda Ülkücü katıldı.  

Görevi devreden Yaşar Hisarlıoğlu yaptığı konuşmada, “Ülkü Ocaklarında başkanlık yapma şerefini  yaşadığım için çok mutluyum.  Yeni Ocak başkanımız Murat Aydınlı  kardeşime de şimdiden başarılar diliyorum. O da bu görevi laiki ile yerine getirecektir. Allah yar ve yardımcısı olsun “ dedi. 

Yeni Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı, ise konuşmasında  “Bu görevi aldığımız yerden ileriye taşımak için çalışacağımıza söz veriyorum. Bu bir bayrak değişimi değildir sadece görev değişimidir. Bu görevi bana laik gören başta Genel Başkanımız Sinan Ateş,  olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunuyorum’’ ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer de yaptığı konuşmada, Yaşar Hisarlıoğlu’na  yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Yeni Başkan Murat Aydınlı’ya görevinde başarılar diledi. Konuşmaların ardından Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim öperek teslim edilmesinin ardından görev değişikliği gerçekleştirildi. Devir teslim töreni hep bir ağızdan Ülkücü yemininin okunmasının ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim