MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, 19 Eylül Şehit ve Gaziler Günü ve Malül Gaziler Haftası ve Malazgirt Zaferi’nin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Mesajında gazileri yaşayan kahramanlar olarak nitelendiren MHP il Başkanı Birtürk “Gazilerimiz vatanı ve milleti için canını ortaya koyan, cesaretin ve fedakârlığın bizlere miras kalan simgeleridir. Bu milli direniş ruhunu ülkenin gösteren gazilerimiz yaşayan kahramanlarımızdır.

Eğer bugün sıcacık evlerimizde rahat bir şekilde oturabiliyorsak, güven içerisinde hareket edebiliyorsak bunu gazilerimize ve şehitlerimize borçluyuz.

Milletin birliği, beraberliği ve bütünlüğü için vatan toprakları uğruna gözünü kırpmadan canını ortaya koyan gazilerimiz bizim en kıymetli emanetlerimizdir. Birlik ve beraberliğimiz daim olacaktır.

Aynı zamanda bugün Malazgirt Zaferimizin de yıldönümü. Bu şanlı tarihimize geçmişten günümüze kadar adını altın harflerle yazdıran Başta 15 Temmuz gazilerimiz olmak üzere bütün kahramanlarımızın Gaziler Gününü ve Malazgirt Zaferimizi kutluyor, tüm şehit ve gazilerimize şükranlarımı ve minnet duygularımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim