Denizli Haber - Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Yusuf Garip, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Garip, “Umuyorum ki 2022’de güzelliklerin konuşulduğu, mutlu ve huzurlu günler bizim olur” diye konuştu.

“HER TÜRLÜ MANİPÜLASYONA KARŞI AYAKTA KALDIK”

Güçlü Türkiye’nin 2022 yılına da yeni hedeflerle girdiğini ifade eden Garip, “Geride bıraktığımız yılda ülkemiz her alanda pozitif adımlar atmayı başardı.  İç ve dış güçlere rağmen, çıkartılmak istenen tüm olumsuzluklara rağmen istikrarlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Tüm dünyanın koronavirüs ve ekonomik anlamda büyük sıkıntılar yaşadığı süreçte iyi bir sınav verdik. Her türlü manipülasyona karşı, ayakta kaldık. 2022 yılında da Türkiye; bilimde, teknolojide, sanayide ve birçok alanda potansiyeli ve elde edeceği başarılarla parmakla gösterilecektir” dedi.

“HEM CİĞERLERİMİZ HEM DE CANLARIMIZ YANDI”

Yaz aylarında acı bir sınav verdiklerini kaydeden Garip, “ Başta Akdeniz Bölgesi ve Denizli’mizde meydana gelen orman yangınlarının yanı sıra, Karadeniz’deki sel felaketinde hem ciğerlerimiz hem de canlarımız yandı. Zor günlerden geçtik. Ama güçlü devlet anlayışıyla, yaralarımızı en kısa sürede sarmayı  başardık. Afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yeni yılda bu tür felaketlerin başta ülkemiz, ardından da dünyamızda olmamasını temenni ediyorum” diye konuştu.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

2022 yılında da zorluklara karşı en iyi mücadelenin verileceğini belirten Garip, “ Millet olarak tarihin her döneminde zorluklarla başa çıkmayı bildik.  Aydınlık bir gelecek için, yarınların daha güzel olması için var gücümüzle ülkemize sahip çıkacağız. Bu duygularla 2022 yılının başta Denizlili hemşehrilerim olmak üzere, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve iyilikler getirmesini diler,  milletimizin yeni yılını en içten duygularla kutlarım” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim