Ayşe-Yusuf Erdemir Anaokulu öğretmenleri ve 5 yaş grubu öğrencileri, merkez efendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Subaşıoğlu, ‘Eko okul’ projesi kapsamında minik öğrencilerin ‘Atık ve Geri Dönüşüm’ ile ilgili sorularını yanıtladı.

Merkez efendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na miniklerin ziyaretleri sürüyor. Başkan Subaşıoğlu’nun bu kez konukları Ayşe-Yusuf Erdemir Anaokulu oldu.  Ziyarete Ayşe-Yusuf Erdemir Anaokulu Müdürü Feyza Pınar Ünal ve öğretmenler Nurgül Çavuşoğlu, Gülseren Balaban ile 5 yaş grubu öğrenciler katıldı. Başkan Subaşıoğlu, Ayşe-Yusuf Erdemir Anaokulunun ‘Eko okul’ projesi kapsamında öğrencilerin ‘Atık ve Geri Dönüşüm’ ile ilgili sorularını yanıtladı.

Öğrencilerle uzun uzun sohbet eden Başkan Subaşıoğlu merkez efendi Belediyesi’nin atık ve geri dönüşüme verdiği önemi anlattı. Ardından da öğrencilere merkez efendi Belediyesi’nin atık ve geri dönüşüm ile ilgili tanıtım filmi izletildi.

ÖĞRENCİLERİN DUYARLILIĞI BİZİ DE MUTLU ETTİ

Merkez efendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 5 yaş grubu öğrencilerin atık ve geri dönüşüme verdikleri önemin kendilerini de mutlu ettiğini söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Ayşe-Yusuf Erdemir Anaokulu öğrencilerimiz bugün bizleri makamımızda ziyaret etti. Bu ziyarette ‘Atık ve Geri Dönüşüm’ ile ilgili miniklerimizi duyarlılığı bizleri de mutlu etti. Küçük yaşlarda alınan bu eğitimler ilerleyen zamanlarda büyük anlam taşıyacaktır. Öğretmenlerimize ve minik öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

ZİYARETE SÜRPRİZ KONUK

Ayşe-Yusuf Erdemir Anaokulu öğretmenleri ve 5 yaş grubu öğrencilerinin Başkan Subaşıoğlu’na yaptığı ziyarette bir de sürpriz yaşandı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de öğrencilerin ziyaretine eşlik etti.

Editör: TE Bilişim